Facebook  Twitter 

SMFHacks.com

+- +-

SMFHacks.com

+- User Information

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Forum Stats

Members
Total Members: 11366
Latest: ScHriS53Wo
New This Month: 2
New This Week: 9
New Today: 2
Stats
Total Posts: 35767
Total Topics: 6310
Most Online Today: 60
Most Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 06:02:45 pm)
Users Online
Members: 1
Guests: 52
Total: 53

Author Topic: Gallery mod links cause 501 error.  (Read 2277 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline JeffP

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Gallery mod links cause 501 error.
« on: January 03, 2012, 05:39:58 pm »
Hi Guys
Not sure if this is a bug or just something I have not setup correctly.
I have SMF 2.0.2 with Simple Portal 2.3.4 and SMF Gallery Lite 3.1.1a.
Site is http://www.shorkietalk.com.
You will see a gallery on the front page of a couple of images. If you click on the image or title you will get a 501 error, but a click on the members name is fine.
Any help would be appreciated.
Thanks

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 13166
    • View Profile
Re: Gallery mod links cause 501 error.
« Reply #1 on: January 03, 2012, 05:46:21 pm »
That is caused by mod_security since it does not like ;id= in the url

Check out this link or ask your hosting provider to disable it
http://wiki.simplemachines.org/smf/Mod_security_-_Having_problems_with_mod_security


The issue you are having is the portal block which appears to be part of Simple Portal.

Generally what I suggest if you can't disable it via hosting is do search and replace on the gallery files
for
Code: [Select]
;id=
And replace with
Code: [Select]
&id=
You would need to the same with the Simple Portal files as well in your case.
Get your Forum Ranked! at http://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others! Also contests/promotions for verified sites.

 

+- Recent Topics

Download content RSS feed by SMFHacks
Today at 11:33:15 am

Filter - Show only own pictures by Michel68
Today at 07:32:23 am

SMF Gallery Pro Watermark by micklad
July 31, 2015, 03:50:10 pm

Updating from 7.0.5 to 7.0.6 by SMFHacks
July 30, 2015, 09:34:04 am

Show user max audio or video size on "add video/audio form" by BuddahBoy
July 30, 2015, 09:20:49 am

Chrome different than IE by SMFHacks
July 30, 2015, 06:55:11 am

NOOB Question - General Photo attachment Give random Error - NOTHING IN THE LOGS by SMFHacks
July 28, 2015, 09:22:35 am

SIMPLE AUDIO VIDEO EMBEDDER - Problem Does not work by SMFHacks
July 27, 2015, 10:24:10 pm

AEVA to SMF Gallery Pro by SMFHacks
July 27, 2015, 07:04:49 pm

putting link to a forum topic in a newsletter? by SMFHacks
July 27, 2015, 02:05:25 pm

Powered by EzPortal