Twitter SMFHacks Facebook SMFHacks SMFHacks.com
** Home Forum Index Hacks Products Login Register Search
Welcome, Guest. Please login or register.
April 23, 2014, 08:25:55 pm

Login with username, password and session length
Members
Total Members: 11197
Latest: besherh
Stats
Total Posts: 34816
Total Topics: 5839
Online Today: 89
Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 07:02:45 pm)
Users Online
Users: 0
Guests: 43
Total: 43
+ 
|-+ 
| |-+ 
| | |-+ 
| | | |-+ 
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] 2 Go Down Print
Author Topic: Need help with custom theme  (Read 5964 times)
FLipPro
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 33


View Profile
« on: February 10, 2011, 09:09:39 pm »

I went ahead and PM'ED you and you told me to go ahead an post it here so I am. I have a custom theme and I am  trying to get the newest 1.08 Pro on here. I am an existing buyer. I also want to please ask you if there is anyway you can make the forum less wide so that I have space for possibly 2 more ads on each side (Left and Right)

I have attached all files that you asked me for.
Logged
SMFHacks
Administrator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 11873


View Profile
« Reply #1 on: February 11, 2011, 09:32:44 am »

Fixed file attached


To download enter your license information under
http://www.smfhacks.com/index.php?action=license
Logged
FLipPro
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 33


View Profile
« Reply #2 on: February 11, 2011, 12:52:33 pm »

I entered My license information and it registered successfully. Where do I go for DL. ?
Logged
SMFHacks
Administrator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 11873


View Profile
« Reply #3 on: February 11, 2011, 12:53:26 pm »

Attach is right in this topic in my post above.
Logged
FLipPro
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 33


View Profile
« Reply #4 on: February 11, 2011, 06:14:00 pm »

When I try to set the Footer or Side advertisements it dosen't work. Any ideas please ? Thank you.
Logged
SMFHacks
Administrator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 11873


View Profile
« Reply #5 on: February 11, 2011, 06:27:06 pm »

Made a mistake retry this file.
Logged
FLipPro
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 33


View Profile
« Reply #6 on: February 11, 2011, 08:06:33 pm »

Hey Thank you so much for all you have done for me already. I have one more issue. The two right and left ads are not in the middle of the forum. I was able to bring them down by using   to make blank spaces on the ad, and eventually it was in the middle after several tries. But this only worked on the actual index, and not on any of the other pages. Can you please help me set it to stay static in the middle on every page including the index. Right now I have the index one looking ok because I used the   command before putting the ad up.

Thanks for all the excellent support.

Kind Regards


Logged
SMFHacks
Administrator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 11873


View Profile
« Reply #7 on: February 12, 2011, 09:22:03 pm »

Can you send me a link to page/forum so I can see how it looks
Logged
FLipPro
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 33


View Profile
« Reply #8 on: February 15, 2011, 12:45:02 pm »

Sure I will go ahead and set them again. I basically think that the actual board needs to be skinny and the ad's need to go outside of the white backdrop. That would look the best and that is what I am looking for. The ad's should be static and should scroll with the rest of the page. I am purchasing your twitter poster for SMF because of your excellent help. Thank you.

here is the link for the index

http://moneymakerforums.com

here is the page I setup for you.

http://moneymakerforums.com/i-got-paid-66/
Logged
FLipPro
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 33


View Profile
« Reply #9 on: February 15, 2011, 05:55:25 pm »

I had to take off the left and right because it was messing up the entire content on the page, and people were complaining. Basicaly the banners have to go outside of the white area which would probbaly require the board to be less wide, which I am perfectly fine with in order to acomidate for the outside left and right as banner spots.
Logged
SMFHacks
Administrator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 11873


View Profile
« Reply #10 on: February 15, 2011, 07:13:51 pm »

Try this moved it different part
Logged
FLipPro
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 33


View Profile
« Reply #11 on: February 15, 2011, 11:03:00 pm »

Tried the new one. Loaded it and nothing changed.
Logged
SMFHacks
Administrator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 11873


View Profile
« Reply #12 on: February 15, 2011, 11:13:13 pm »

Try again moved it after <div id="midframe">
« Last Edit: February 15, 2011, 11:28:56 pm by SMFHacks » Logged
FLipPro
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 33


View Profile
« Reply #13 on: March 15, 2011, 11:18:23 pm »

I hired this guy from freelancer.com who half- assed his job,and even ended up turning on me, tried to DDOS and php inject the forum. I wont name him since it might jeopardize the pending investigation that freelancer is performing. It's been a crazy two weeks, but I finally got everything setup security wise and would really appreciate your help setting up these adspots for me. I attached a jpg file showing what I need done and also a copy of my index.template.php. Basically I need about 15 - 20 of those adspots on the main index page, preferably outside the white backdrop( instead the ads are on top white canvass). The picture will explain all in detail . Thank you so much for your help, and I hope we can fix this together. Let me know whats going to happen. I will make a nice donation in your donation box. Thank you !

EDIT: The picture tells you how to work with the white backdrop. If its possible to just get rid of the white backdrop behind the ad's that would be the very best option. Please let me know we we can do this.
« Last Edit: March 15, 2011, 11:57:41 pm by FLipPro » Logged
FLipPro
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 33


View Profile
« Reply #14 on: March 15, 2011, 11:58:39 pm »

p.s if you could please check it for I.E. For some reason it hasn't been loading on I.E correctly, and all the tables seem to be off. I dont know whats causing that. Please let me know if you need anything else. Thank you.
« Last Edit: March 16, 2011, 12:02:14 am by FLipPro » Logged
Pages: [1] 2 Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

Recent
[Today at 12:14:06 pm]

[April 22, 2014, 11:06:21 am]

[April 17, 2014, 06:35:33 pm]

[April 17, 2014, 05:44:48 pm]

[April 17, 2014, 04:01:58 pm]

[April 15, 2014, 10:58:02 am]

[April 13, 2014, 11:12:24 am]

[April 11, 2014, 09:39:48 am]

[April 11, 2014, 08:48:03 am]

[April 10, 2014, 08:20:58 am]
Random Picture
Donate to SMFHacks.com
Help Support the SMFHacks.com mod making.
Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines
TinyPortal v0.9.7 © Bloc
SMF and SimpleMachines are registered trademarks of Simple Machines. SMFHacks.com is not affiliated with nor endorsed by Simple Machines.
Page created in 1.186 seconds with 18 queries.