Facebook  Twitter 

SMFHacks.com

+- +-

SMFHacks.com

+- User Information

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Forum Stats

Members
Total Members: 11362
Latest: deezy2596
New This Month: 54
New This Week: 5
New Today: 1
Stats
Total Posts: 35742
Total Topics: 6305
Most Online Today: 61
Most Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 06:02:45 pm)
Users Online
Members: 0
Guests: 45
Total: 45

Author Topic: [1.4] MyProducts and MyTransactions bugs.  (Read 2889 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline frustrated

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 63
    • View Profile
[1.4] MyProducts and MyTransactions bugs.
« on: May 09, 2011, 04:37:52 pm »
I'm still trying to figure out all the things I need to do to let people sell their products in certain categories...  but here are some bugs I've run across:

On MyProducts page...

Quote
Database Error
Please try again. If you come back to this error screen, report the error to an administrator.


On MyTransactions page, the background graphic for the footer of my template shows behind the "Search Transactions" area. I don't know why it's doing this. It's not the template, since it doesn't behave as such on any other page...


Thanks for the update, I am looking forward to using it very much. :)

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 13157
    • View Profile
Re: [1.4] MyProducts and MyTransactions bugs.
« Reply #1 on: May 09, 2011, 04:40:27 pm »
For the database error can you get the full error line in the forum's error logs.
Get your Forum Ranked! at http://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others! Also contests/promotions for verified sites.

Offline frustrated

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 63
    • View Profile
Re: [1.4] MyProducts and MyTransactions bugs.
« Reply #2 on: May 09, 2011, 05:06:18 pm »
Here's the only error report from today...

Quote
[09-May-2011 16:38:46] PHP Fatal error:  Cannot redeclare adminsettings() (previously declared in /home/d0gv0mt/public_html/whizu.com/store/Sources/Store2.php:2059) in /home/d0gv0mt/public_html/whizu.com/store/Sources/Trader2.php on line 584


I hope this doesn't seem like I'm nitpicking. :)

Offline frustrated

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 63
    • View Profile
Re: [1.4] MyProducts and MyTransactions bugs.
« Reply #3 on: May 09, 2011, 05:11:52 pm »
Also, the store is saving images to the root forum directory. I can't be sure if this isn't some mistake I made during the install.

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 13157
    • View Profile
Re: [1.4] MyProducts and MyTransactions bugs.
« Reply #4 on: May 09, 2011, 05:53:15 pm »
Also, the store is saving images to the root forum directory. I can't be sure if this isn't some mistake I made during the install.
Make sure the Store Path is set to something like /mysite/store/   the ending slash is needed.
Get your Forum Ranked! at http://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others! Also contests/promotions for verified sites.

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 13157
    • View Profile
Re: [1.4] MyProducts and MyTransactions bugs.
« Reply #5 on: May 09, 2011, 06:06:34 pm »
I'm still trying to figure out all the things I need to do to let people sell their products in certain categories...  but here are some bugs I've run across:

On MyProducts page...

Quote
Database Error
Please try again. If you come back to this error screen, report the error to an administrator.


On MyTransactions page, the background graphic for the footer of my template shows behind the "Search Transactions" area. I don't know why it's doing this. It's not the template, since it doesn't behave as such on any other page...


Thanks for the update, I am looking forward to using it very much. :)
Posted another update let me know if takes care of it all
Get your Forum Ranked! at http://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others! Also contests/promotions for verified sites.

 

+- Recent Topics

NOOB Question - General Photo attachment Give random Error - NOTHING IN THE LOGS by SMFHacks
July 28, 2015, 09:22:35 am

SIMPLE AUDIO VIDEO EMBEDDER - Problem Does not work by SMFHacks
July 27, 2015, 10:24:10 pm

AEVA to SMF Gallery Pro by SMFHacks
July 27, 2015, 07:04:49 pm

putting link to a forum topic in a newsletter? by SMFHacks
July 27, 2015, 02:05:25 pm

TROUBLE in Classified upon deleting items from classified Please Help by SMFHacks
July 26, 2015, 07:01:43 pm

Chrome different than IE by SMFHacks
July 26, 2015, 06:42:20 pm

Video resized 480x640 Mirror by Michel68
July 26, 2015, 12:27:16 pm

Ad location - Inside Last Post? by SMFHacks
July 26, 2015, 10:34:29 am

NOOB Question - Problem... Even though i have credits.. by SMFHacks
July 25, 2015, 09:14:22 pm

Badges not displaying by SMFHacks
July 25, 2015, 07:40:29 pm

Powered by EzPortal