Facebook  Twitter 

SMFHacks.com

+- +-

SMFHacks.com

+- User Information

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Forum Stats

Members
Total Members: 12207
Latest: luisda3
New This Month: 15
New This Week: 7
New Today: 5
Stats
Total Posts: 39194
Total Topics: 6902
Most Online Today: 126
Most Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 07:02:45 pm)
Users Online
Members: 1
Guests: 45
Total: 46

Author Topic: Standard image with no image?  (Read 4611 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline hvvzw

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Standard image with no image?
« on: September 08, 2011, 01:49:06 pm »
Is it possible to place a default image if no image was specified?

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14623
    • View Profile
Re: Standard image with no image?
« Reply #1 on: September 08, 2011, 06:32:02 pm »
I can give you some code to make it happen you don't even have to change much code. Just upload an image then set the default image for each picture to that picture id I think that would work ok.
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline hvvzw

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: Standard image with no image?
« Reply #2 on: September 09, 2011, 05:45:55 am »

I can give you some code to make it happen you don't even have to change much code.

That would be nice.

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14623
    • View Profile
Re: Standard image with no image?
« Reply #3 on: September 11, 2011, 10:28:57 am »
2.0.3
+Added setting to setup a default picture under Classifieds Settings -> Layout Settings
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline hvvzw

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: Standard image with no image?
« Reply #4 on: September 12, 2011, 05:49:05 am »
Thanks, i love it. :)

Offline spcx

  • Newbie
  • *
  • Posts: 31
    • View Profile
Re: Standard image with no image?
« Reply #5 on: April 04, 2012, 12:39:56 pm »
the default image did not appear even though the user did not upload / select any pictures. any ideas?

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
4 Replies
5333 Views
Last post September 16, 2007, 07:47:19 am
by Rafferty
0 Replies
2333 Views
Last post December 24, 2007, 02:51:54 pm
by dry3210
3 Replies
4295 Views
Last post February 19, 2008, 08:25:28 pm
by SMFHacks
3 Replies
5584 Views
Last post May 15, 2008, 09:54:35 pm
by SMFHacks
3 Replies
3151 Views
Last post August 19, 2009, 12:40:24 am
by george_park

+- Recent Topics

message editor pro by SMFHacks
Today at 06:19:38 pm

Turn off Download Stats? by SMFHacks
Today at 01:49:59 pm

multiple currencies bug by SMFHacks
October 14, 2018, 07:15:36 pm

KARMA Badge by SMFHacks
October 14, 2018, 11:19:42 am

Upgraded to pro - some features not working? by SMFHacks
October 14, 2018, 09:25:36 am

SMF lottery mod by SMFHacks
October 13, 2018, 08:02:41 am

Error after adding Russian translation by SMFHacks
October 08, 2018, 04:10:41 pm

Adseller Pro 3.0 Released! by SMFHacks
October 06, 2018, 05:45:42 pm

problems with my GDRP pro and my SMF forum. by SMFHacks
October 03, 2018, 03:42:57 pm

Ad doesn't align in forum posts by jamesdeignan
October 03, 2018, 08:12:50 am

Powered by EzPortal