SMFHacks.com

SMF Gallery Pro => Support => Bugs => Topic started by: mrscripto on November 12, 2007, 12:29:42 am

Title: Move not updating image count
Post by: mrscripto on November 12, 2007, 12:29:42 am
I installed the pro version and uploaded some images to a newly created category. I then decided to move those images to a User Gallery, the move went ok, but the listing for the categories did not change, the user gallery still showed "1" even though there were 6 images in the category. Same goes for the public category where I moved them from, it still showed "6" when it was really empty.

I updated the categories in the database just so they would show correctly.

Also, what is the highslide folder for? I was thinking maybe there was a slide feature somewhere, but can't find any reference to it on the forums or in the instructions.

Would also be nice to "select all" when approving many images instead of having to click next to each one...

Cool gallery!
Title: Re: Move not updating image count
Post by: SMFHacks on November 12, 2007, 07:29:31 am
The image count problem should be fixed in the latest release of the Gallery I believe.
Title: Re: Move not updating image count
Post by: mrscripto on November 12, 2007, 07:34:35 pm
I just bought it and installed it yesterday, is there a more recent version than yesterday?
Title: Re: Move not updating image count
Post by: SMFHacks on November 12, 2007, 07:37:14 pm
Hmm, I will check it out.

The highslide folder is used on the image display page for enlarging the image.