SMFHacks.com

SMF Classifieds => Support => Topic started by: BRC MODELS on August 27, 2008, 07:41:00 am

Title: Currency
Post by: BRC MODELS on August 27, 2008, 07:41:00 am
dear Sir,

As we are an indian company we would like to have our listing in Indian Ruppes(i.e. INR)

can you please help us with the as we cannot launch this section of our company till we dont get the currency right.

Thanks

BRC MODELS
Title: Re: Currency
Post by: SMFHacks on August 27, 2008, 08:17:33 pm
I can add it as an option but paypal does not support rupees as a payment option if you are doing paid listings etc

https://www.paypal.com/multicurrency
Title: Re: Currency
Post by: BRC MODELS on August 28, 2008, 01:07:37 am
Yes I know,

But the is there any ways we can list the product in INDIA RUPEE and then when the bid gets finalized the amount gets converted to USD and the payment made in Paypal will be USD.

Also if we can have a option of accepting Check/ Money order in the CLassifed section so the member will can have option of payment acceptance while posting the auction in the classifeid section, if  the member posting the Auction is willing to accept cheque/Money Order.

Kindly help me with the same.

Thanks
Title: Re: Currency
Post by: SMFHacks on August 28, 2008, 09:30:29 pm
I will see what I can do tomorrow night. The rupee support should be easy to add. Do they have a special character like $ for rupee's?
Title: Re: Currency
Post by: BRC MODELS on August 29, 2008, 02:23:10 am
For the Rupper mosth it is used as 'INR'. NO such special character for it.,

And i really appreciate you support.

Thanks
Title: Re: Currency
Post by: SMFHacks on August 30, 2008, 12:08:03 am
1.2.8
+Added Indian INR for price display
+Added theme link tree to certain pages.
+Changed main page index layout a little bit.
Title: Re: Currency
Post by: BRC MODELS on August 30, 2008, 04:46:35 am
Dear Sir,

Thanks for your update. I appreciate it. The only thing I am confuse with is what option will the member select for the payment. Is there any other option in the classifed script other then paypal. As for our currency the update is without PAYPAL.


Kindly advice.

Thanks

BRC MODELS
Title: Re: Currency
Post by: SMFHacks on August 30, 2008, 09:37:28 am
The paypal option is optional when they setup a listing. If they do not provide a paypal email they would need to contact the seller for instructions.
Title: Re: Currency
Post by: i3eanie on September 29, 2008, 03:23:01 am
Hello,

I'm in the same situation with BRC MODELS. As we are based in Thailand, we need to list products/services in Thai Baht (THB). Can you help me out with this?

Thanks in advance.

Title: Re: Currency
Post by: SMFHacks on September 29, 2008, 07:17:20 pm
1.2.11
+Added Thai Baht currency support does not work with PayPal
Title: Re: Currency
Post by: radioshack on January 05, 2012, 03:22:20 am
@SMFHacks

Could we also request the same change for South Africa please.

On our page it must display R 300-00 and not $300-00
Our currency is normally indicated as ZAR and displayed as R

Thanks for your effords

The Radio Shack Team
(South Africa Amateur Radio Forum)
Title: Re: Currency
Post by: SMFHacks on January 05, 2012, 09:30:18 am
Done update posted
2.0.7b
+Added South African Rand for display only no paypal support.
Title: Re: Currency
Post by: radioshack on January 06, 2012, 12:58:24 am
Thank you for fast service and great work.

My forum is a free service to Radio Hams in South Africa for the purpose of education and enlightenment.

Thanks again.

PS. Being new @smfhacks, could you please point me where I can obtain the update and is it a fresh install or just an update via package manager. tnx
Title: Re: Currency
Post by: SMFHacks on January 06, 2012, 10:01:44 am
Latest download file
http://www.smfhacks.com/index.php/topic,1149.0.html
Title: Re: Currency
Post by: radioshack on January 07, 2012, 07:37:43 am
Tnx a lot  :)
Title: Re: Currency
Post by: luiswr on February 27, 2013, 07:35:01 am
Hello

I have the same problem, I'm from Argentina and I need to add the $ "PESO ARGENTNO"

You can add this

thanks
Title: Re: Currency
Post by: SMFHacks on February 27, 2013, 10:23:57 am
Hello

I have the same problem, I'm from Argentina and I need to add the $ "PESO ARGENTNO"

You can add this

thanks
Upgrade your account here
http://www.smfhacks.com/index.php?action=license


And do want the currency sign to be $ for peso?
Title: Re: Currency
Post by: luiswr on February 27, 2013, 11:03:56 am
Hello

I have the same problem, I'm from Argentina and I need to add the $ "PESO ARGENTNO"

You can add this

thanks
Upgrade your account here
http://www.smfhacks.com/index.php?action=license


And do want the currency sign to be $ for peso?

The sign for the "Argentine peso" is only $