Facebook  Twitter 

SMFHacks.com

+- +-

SMFHacks.com

+- User Information

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Forum Stats

Members
Total Members: 11795
Latest: LaurieluvsGH
New This Month: 1
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 41468
Total Topics: 7262
Most Online Today: 79
Most Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 07:02:45 pm)
Users Online
Members: 0
Guests: 25
Total: 25

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Darkshadow

Pages: [1] 2 3 4
1
Support / Re: Aprove link
« on: March 28, 2017, 06:37:41 pm »
Any suggestion for the quantity problem with accept bid ?
If quantity is disabled, all ok

2
Bugs / Re: Logical "Bug"
« on: March 27, 2017, 01:23:44 pm »
yes, that is clear...but this user have something between admin and max permission without admin
So its not a real admin, but get link unaprove for his own pictures...

only 2 possibilities:

  • my database tables somewhere confused and have old data from old installation left if i forget something to delete bevor fresh install
  • something in security logic not 100% correct

did you agree ?

3
Support / Re: Aprove link
« on: March 27, 2017, 01:14:22 pm »
Great Progress...., now classifieds work correct now in this part (listing) FOR ONE ITEM LISTINGS

- Highslide fix --> ok
- listing logic ---> ok (for one item)
- Trader function ---> ok (for listing part of classifieds)
- auction logic ---> i check in some days

But if you have permission given to have more then only one same items to sell...not working... bid can not accepted...accept link apears but not working... :(

Or user must wait till listing time is complete over ? ---> i check this now...
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
checked ---> not working :(

So a bit more is needed  ;)

4
Bugs / Re: Logical "Bug"
« on: March 27, 2017, 12:36:16 pm »
when you use my test account you can see it.
test account havent permission to admin galerie, but have permission to have privat galerie
if you upload a picture, you get the link unaprove under the thumbnail, also delete and edit...

delete and edit is ok, because set permission to usergroup who belongs to test account...

at moment i havent idea...
if you need more right to check, i can give you, but than i need a password you want use for temp admin permissions
if you want do so, please send me a pm with wanted password, than you can see and check all

5
Bugs / Re: Logical "Bug"
« on: March 27, 2017, 06:38:59 am »
But also after clean new install...the problem with [UnApprove] [Edit] [Delete]
links not solved.... link [UnApprove] apears....

http://www.smfhacks.com/index.php/topic,9347.0.html


6
Bugs / Re: Logical "Bug"
« on: March 27, 2017, 06:30:34 am »
ok, my fault...
now i have done a uninstall of gallery and delete all tables related to gallery in my database by hand because uninstall dont remove tables from database. After a clean new install (i dont want check all indizies of all tables by hand) all work now.

In my opinion better a new clean install to keep things correct now.

Now all work like expected... i did not think about that the data i delete in table is used for reference all member galleries in main page....

Sorry...

7
Bugs / Re: Logical "Bug"
« on: March 26, 2017, 08:53:11 pm »
hmmm... i remember that i delete this entry in database by hand...because i didnt want see it...

that is reason because i didnt see linktree / member gallery in main gallery page ?

now i go to sleep, is verry late now... 3:52 my time...

So what i must do now ? Run an sql command to recreate that one ?

8
Bugs / Re: Logical "Bug"
« on: March 26, 2017, 08:38:20 pm »
is the first setting in layout setting and is checked (of course)....

But...no

9
Bugs / Re: Logical "Bug"
« on: March 26, 2017, 08:32:00 pm »
sorry, but there is no link for user gallerys in my mainpage og gallery, not in smf deault theme or my custom theme Aa_New_Damage...

also i dont have the linktree on the main gallery page.

look yourself
user: test
password: test

http://www.dark-mysterious-worlds.de/Deutsch/Forum/SMF_1_1_21/index.php?action=gallery

Quote
Member's gallery should always have a link on the main gallery page as long as you have the setting checked.
which setting you mean ?

10
Bugs / Re: [UnApprove] [Edit] [Delete]
« on: March 26, 2017, 12:30:17 pm »
in each subcategory if pictures inside.... under each picture thumbnail this link apears

11
Bugs / Re: [UnApprove] [Edit] [Delete]
« on: March 26, 2017, 11:40:58 am »
yes agre...should only seen with admin permission....but in my gallery...user see that link without admin permission...

when they click they receive error message: "You are not allowed to manage gallery."

So, security works, but link must not een shown to user (in my case)

12
Bugs / [UnApprove] [Edit] [Delete]
« on: March 26, 2017, 07:56:21 am »
When user have permission for own galerie but dont have permission to admin galerie system, this links appear in his gallery under pictures:

 [UnApprove] [Edit] [Delete]

but it should only apear:  [Edit] [Delete]

or user get an error message if he click [UnApprove] , he dont need this link and therfore we saved one error message displayed to the user...

13
Bugs / Logical "Bug"
« on: March 26, 2017, 06:07:55 am »
When a membergroup is disabled for own gallery in permissions but have permission to access gallery in generally, the same member cant access privat gallerys from members they have given permission to view his gallery. Because view member gallerys link only appears when permission set "privat gallery" in permissions. A combination of no privat gallery but view member gallery not possible now...because link appears only when permission privat gallery is set.

Please move the link "Members Gallery" to main gallery and problem should be solved, i think.

14
Support / Re: Aprove link
« on: March 26, 2017, 04:49:56 am »
Thank you, i will test in next days... first i need patch your new Classified version like i do in my last...
I changed some PM mailfunctions to btter suit me and classified can be used without paypal  now ;D ;D ;D

15
Bugs / Re: Bug in saving settings
« on: March 25, 2017, 10:15:59 am »
Thank you, ok now.

I say it again: Like your support...

Please look in classified about aproving problem.... need stil solution

Pages: [1] 2 3 4

+- Recent Topics

Question (Gallery Pro) by mickjav
Today at 11:59:10 am

Image View by SMFHacks
October 14, 2021, 11:55:21 am

From SMF Gallery Lite to SMF Gallery Pro by SMFHacks
October 11, 2021, 08:00:29 am

Picture Orientation by mickjav
October 09, 2021, 01:25:54 pm

4. Global Headers and Footers by mickjav
October 07, 2021, 12:22:09 am

S3 System For SMF Attachments by shuban
October 06, 2021, 07:58:50 am

Download Page images by mickjav
October 04, 2021, 01:28:07 pm

Agree To Licence by mickjav
October 03, 2021, 10:00:27 am

Install Problems by mickjav
October 01, 2021, 01:33:14 pm

Can SMF2WPBridge bridge SMF membergroups into WP? by SMFHacks
September 30, 2021, 02:07:34 pm

Powered by EzPortal