Facebook  Twitter 

SMFHacks.com

+- +-

SMFHacks.com

+- User Information

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Forum Stats

Members
Total Members: 12387
Latest: Altha
New This Month: 11
New This Week: 3
New Today: 0
Stats
Total Posts: 39888
Total Topics: 7022
Most Online Today: 78
Most Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 07:02:45 pm)
Users Online
Members: 0
Guests: 53
Total: 53

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - PyroTech03

Pages: [1]
1
Support / Image upload not working
« on: February 18, 2014, 11:13:31 am »
I am running SMFStore v2.5.1.  I am attempting to add an item and upload the image for it.  It shows the file size with options to edit/delete/make primary.  But no image ever shows.

Where do I start fixing?  And what do ya need to know? 

Running on a windows server FYI

2
Support / Unexpected "." in ManagePermissions
« on: February 04, 2014, 09:32:08 am »
Getting this error trying to install shop manually (package installer won't work)

Quote
Parse error: syntax error, unexpected ',' in C:\Inetpub\vhosts\www.dworebirth.com\httpdocs\Sources\ManagePermissions.php on line 1131

Here's my code for that area

Code: [Select]
// Standard - ie. members.  They can do anything Restrictive can.
        'smfstore_view',
'smfstore_rateitem',
'smfstore_comment',
'smfstore_editcomment',
'smfstore_autocomment',
'smfstore_userstore',
'smfstore_manage',
$groupLevels['global']['standard'] = array_merge($groupLevels['global']['restrict'], array(
'view_mlist',
'karma_edit',
'pm_read',
'pm_send',
'profile_view_any',
'profile_extra_own',
'profile_server_avatar',
'profile_upload_avatar',
'profile_remote_avatar',
'profile_remove_own',
));

Looks like it should be good to me :L

3
Site Discussion / Rss feed poster not posting after initial post...
« on: March 26, 2013, 03:18:47 am »
sorry if this wrong spot...

I have installed rss feed poster in my smf 2.0.4 forum. got it running the front and it posted an update. but it posted older posts. So I waited for the cron to kick in next round to get newer posts, but it didn't do anything.


dunno if I'm doing something wrong or something with the install.

thanks for any help/advice.

Pages: [1]

+- Recent Topics

prettyurls - TroubleShooting.wiki by Rock Lee
October 10, 2019, 11:37:09 am

Some issues with adding and editing a listing by ajac63
October 07, 2019, 04:16:40 am

Problem update 1.1.21 to 2.0.15 by Rock Lee
October 06, 2019, 06:09:16 pm

[Mod]SMF 2.0.x PHP 7.2 Support by sah62
October 04, 2019, 01:46:00 pm

Ideas by shuban
October 03, 2019, 10:19:06 pm

How to space icons and multiple reacts? by shadav
October 03, 2019, 04:20:07 pm

PrettyUrls SEO Pro by Rock Lee
October 01, 2019, 09:09:38 am

How to get search preciser by SMFHacks
September 23, 2019, 10:09:56 am

How to AVOID SEO Hit when Implementing PrettyURLs by SMFHacks
September 12, 2019, 08:50:42 pm

theme by SMFHacks
September 12, 2019, 07:10:51 am

Powered by EzPortal