Facebook  Twitter 

SMFHacks.com

+- +-

SMFHacks.com

+- User Information

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Forum Stats

Members
Total Members: 12374
Latest: LevelLord
New This Month: 1
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 40212
Total Topics: 7082
Most Online Today: 84
Most Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 07:02:45 pm)
Users Online
Members: 1
Guests: 38
Total: 39

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - jaydog29

Pages: [1]
1
Support / Video Player
« on: April 23, 2019, 07:24:56 pm »
Hello
Is there a video player included?
I upload wmv file, but only get the download link.
I would like the video to play.

Thank you

2
Support / Slide show order
« on: February 17, 2019, 02:45:16 pm »
Hello
Is there a way to make the slideshow display images by picture ID, or image name (or number)?

Please help,
 Thank you

3
Feature Requests / More problems
« on: January 24, 2019, 11:48:01 pm »
When I login either as Administrator or member, and click on Gallery at the top of the page, a dropdown menu apears.
I then select Add Picture
I then under user gallery, I select my gallery`s name, and upload type (either single or bulk) . Then I click on add picture.
After uploading , it tells me that An error occurred and that, the category does not exist.

If I click on Gallery at the top of the page and ignore the drop down menu, it takes me to the main gallery page.
From there, I ignore the ADD PICTURE button and click on "MYGALLERY".
I then click on the name of my gallery
Now, if I use the menu at the footer, both upload method work.

I`ve tried this on the default theme as well as others.

4
Feature Requests / Error message
« on: January 22, 2019, 07:30:40 pm »
Hello
I`ve been trying to figure this out for hours.
After uploading a image, the thumbnail shows up.
When I click on the thumbnail, attempt to unapprove, edit or delete the file, I get this error:

Method Not Implemented
GET to /index.php not supported.
Additionally, a 501 Method Not Implemented error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

I`ve tried reinstalling the galley, reinstalling SMF and the gallery, all to no avail.

The only way to delete the image is to manually empty the reference in database, and manually delete the file.

Please help

Pages: [1]

+- Recent Topics

Download System Lite by Rock Lee
June 03, 2020, 07:34:24 pm

Font question by SMFHacks
May 27, 2020, 08:15:26 am

Error message with latest SMF 2.1 Github build by Hatshepsut
May 25, 2020, 01:43:26 am

smfblog not working on 2.0.17 by tech9
May 20, 2020, 01:44:34 pm

Copyright removal by stbc
May 18, 2020, 01:27:57 am

Mod Verified User i can't square the image by Rock Lee
May 07, 2020, 07:56:10 pm

SMF4Mobile 2.0 released for SMF 2.0.x by SMFHacks
May 06, 2020, 12:13:14 pm

SMF Social Login Pro - Discontinued? by Nicole
May 02, 2020, 05:47:04 pm

Likes by SMFHacks
April 30, 2020, 09:50:35 pm

Upgrade Issue - by SMFHacks
April 28, 2020, 12:40:13 pm

Powered by EzPortal