Facebook  Twitter 

SMFHacks.com

+- +-

SMFHacks.com

+- User Information

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Forum Stats

Members
Total Members: 12399
Latest: SizofErsin
New This Month: 4
New This Week: 3
New Today: 0
Stats
Total Posts: 40589
Total Topics: 7131
Most Online Today: 200
Most Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 07:02:45 pm)
Users Online
Members: 1
Guests: 114
Total: 115

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - usagi

Pages: [1] 2 3
1
Support / Re: Tiny Portal Block with Store Catagories
« on: May 09, 2008, 10:06:53 am »
What I did so, I get stuff to open in the same window I download a mod

http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=980 and problem fixed

2
Support / is there away......
« on: April 26, 2008, 01:11:28 am »
Is there away to when your watching a video, and you add a comment in the middle of watching a video that it wont restart the video... ???

3
Support / Re: adding another video file
« on: March 29, 2008, 04:47:24 pm »
thank you ;D

4
Support / adding another video file
« on: March 29, 2008, 02:13:16 pm »
I want to add megavideo video file coding in the in the gallery template.php

This file is to enable megavideo.com

<object width="432" height="351">
<param name="movie" value="http://www.megavideo.com/v/YO5HQ8FZ19dfc4ac7d796aac2ebaa9710dfe57ae.5875768301.0"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.megavideo.com/v/YO5HQ8FZ19dfc4ac7d796aac2ebaa9710dfe57ae.5875768301.0" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="432" height="351"></embed></object>

what would I have to edit to something like this

// Wow it is a YouTube file
         echo '<object width="',$modSettings['gallery_video_playerwidth'],'" height="',$modSettings['gallery_video_playerheight'],'"><param name="movie" value="' .str_replace("watch?v=","v/",$filename) . '"></param><param name="wmode" value="transparent"></param>
         <embed src="' . str_replace("watch?v=","v/",$filename) . '" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="',$modSettings['gallery_video_playerwidth'],'" height="',$modSettings['gallery_video_playerheight'],'"></embed></object>';
         $found = true;


5
Support / Re: custom fields, what is it for?
« on: March 28, 2008, 12:47:41 am »
ooh ok, :) thank you

6
Support / custom fields, what is it for?
« on: March 26, 2008, 08:29:16 pm »
when you edit a category, there is an option for adding a field...what is that for ???

7
Support / Re: add video link not showing
« on: March 23, 2008, 10:49:03 pm »
for the video add on upgrade when i download it, and install it its not 1.0.7 it shows up as 1.0.6

8
Support / add video link not showing
« on: March 23, 2008, 08:30:14 pm »
I just upgraded my account with the recent gallery upgrade and videoadd on and now i can not see my video setting or the link to add a video.....when i upgraded my video add on i had an error for my gallery file

9
Support / Re: video link problem again
« on: March 13, 2008, 12:58:40 am »
would there something be wrong with the template? cause when i added the template that you fixed for me from before it started to wok, but then when I reinstalled the addon it stopped

10
Support / Re: video link problem again
« on: March 12, 2008, 08:40:38 pm »
You must be soo annoyed of me by now  :D but now I have that issue happening again, the gallery pics wont show  :-\, it was before, i got it to work and now its acting up again

11
Support / Re: video link problem again
« on: March 12, 2008, 08:35:02 pm »
ok its fixed, thank you :D. I noticed in where it shows all my mods it says i have 2 gallery pros, one is the older one and the other the upgraded one, would that cause any problems, I thought I uninstalled the older one  :-\

12
Support / Re: video link problem again
« on: March 12, 2008, 08:22:58 pm »
 :) ok good, um one more quick how would i manually uninstall the mod if the uninstall link isnt there?

13
Support / Re: video link problem again
« on: March 12, 2008, 08:14:07 pm »
to do that I would have to uninstall the old video add on? my videos i have in video add on are links permalinks from veoh would i loose those?

14
Support / video link problem again
« on: March 12, 2008, 08:02:07 pm »
I have such bad luck with this gallery, the add video link isnt showing again, and the video setting aren't there anymore :-\

15
Support / Re: Gallery picture wont show
« on: March 11, 2008, 10:57:04 pm »
I got it too work finally  :D. The last template you fixed for me I recopied it again into the template and tada!!! it works, Maybe i accidentally did something to that file, but I got it too work.  ;D

Pages: [1] 2 3

+- Recent Topics

Forum ToolBox by SMFHacks
Today at 09:09:24 pm

[Mod] Tagging System by SMFHacks
January 13, 2021, 08:43:33 pm

Using Alternate PayPal Address by KKOG
January 13, 2021, 07:24:46 pm

Assigning a BuyNow Button to a product by SMFHacks
January 12, 2021, 04:59:32 pm

SMF Links by Nicole
January 10, 2021, 12:02:39 pm

Error on the latest version by davejo
January 06, 2021, 08:04:05 am

Recent topics on board index by eugen
January 01, 2021, 11:08:16 am

Parser by swayforth
December 31, 2020, 12:24:23 am

Show Gallery in Users Profile by swayforth
December 29, 2020, 10:37:17 pm

Hang after upgrade MariaDB to version 10.5 by SMFHacks
December 27, 2020, 12:56:07 pm

Powered by EzPortal