Facebook  Twitter 

SMFHacks.com

+-

SMFHacks.com

+- User Information

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Forum Stats

Members
Total Members: 4260
Latest: Verrick
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 43319
Total Topics: 7526
Most Online Today: 237
Most Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 07:02:45 pm)
Users Online
Members: 0
Guests: 252
Total: 252

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - gibbs

Pages: [1] 2
1
Support / Re: Remove "Description" field
« on: December 04, 2008, 07:13:30 am »
Hi and thanks for posting the fix.

When I remove those lines, it then struggles to parse the template. I've tried keeping the ";" and tried without but both ways still struggles to parse the template. I know I'm missing something simple but I can't seem to fathom it out.

please advise,
Thanks

2
Support / Remove "Description" field
« on: December 03, 2008, 07:22:13 am »
Dear support,

I would like to remove the "Description" column from my categories view. Is there a section of code I can comment out to get rid of this somewhere please?

Thanks.

3
Support / Re: Forum Search Box
« on: November 22, 2008, 10:49:35 am »
Well if anyone else is trying to do the same, I have managed to at least remove the default forum search in order to force users to use the classifieds search. I edited the index.template.php and removed the following code at Line 351:

Code: [Select]
<form action="', $scripturl, '?action=search2" method="post" accept-charset="', $context['character_set'], '" style="margin: 0;">
<a href="', $scripturl, '?action=search;advanced"><img src="'.$settings['images_url'].'/filter.gif" align="middle" style="margin: 0 1ex;" alt="" /></a>
<input type="text" name="search" value="" style="width: 190px;" />&nbsp;
<input type="submit" name="submit" value="', $txt[182], '" style="width: 11ex;" />
<input type="hidden" name="advanced" value="0" />';

// Search within current topic?
if (!empty($context['current_topic']))
echo '
<input type="hidden" name="topic" value="', $context['current_topic'], '" />';

// If we're on a certain board, limit it to this board ;).
elseif (!empty($context['current_board']))
echo '
<input type="hidden" name="brd[', $context['current_board'], ']" value="', $context['current_board'], '" />';

echo '
</form>

4
Support / Re: Forum Search Box
« on: November 21, 2008, 04:43:59 pm »
Just wondering if anyone has any ideas please? cheers.

5
Support / Forum Search Box
« on: November 14, 2008, 09:57:12 am »
Dear support,

When I visit the home page to my forum, is there a way of making the Forum Search box include classified listings? Whenever I search, it just shows results from the forum and not the classifieds.

If that is not going to be possible, can you possibly suggest a code alteration I can make to the forum code to make the forum search box actually the Classifieds search box instead?

Basically, I need people to search the classifieds more than the forum itself as my site is primarily a classified ad site.

Thank you in advance for you help.

6
Support / Re: Possible bug found when editing an Auction
« on: August 23, 2008, 08:23:49 am »
Confirmed to have fixed the issue. Many thanks.  :)

7
Support / Possible bug found when editing an Auction
« on: August 22, 2008, 08:50:23 am »
I have found a problem when editing a listing - all the custom field data is cleared.
In this scenario, I am using SMF v. 1.1.5 with SMFClassifieds 1.2.6

If I follow these steps:
1. Log in as a standard user.
2. List a new auction in a section that has custom fields.
3. attach pictures as necessary.
4. review the post - all looks fine. custom field information is all there ok.
5. Now EDIT the listing you just made.

By clicking on EDIT, This seems to have cleared what I had in the custom fields! As these fields are mandatory, I have to now put all the information in again before I can save any changes I may have made in the description.

On a side note, I took a look in the Forum log and there are no errors in there.

Any help please? thank you.

8
Support / Re: A small cosmetic query
« on: August 19, 2008, 09:14:06 am »
Ah great stuff. That looks much better for my site. Thanks smfhacks

9
Support / A small cosmetic query
« on: August 18, 2008, 04:54:27 pm »
Can anyone tell me how to reduce the gap in between my categories on the main classifieds page please?

I seem to have the following look to my classifieds page:

Category A
<Large gap - 1 full row depth>
Category B
<Large gap - 1 full row depth>
Category C
<Large gap - 1 full row depth>

As you can imagine, if I have 50 categories, it all looks a bit... eye numbing!
I would like to make the gaps between my listings about half the row depth if possible. Is this a classifieds issue or is it a theme issue?

Thanks.

10
Support / Re: Currency issues
« on: August 18, 2008, 10:51:15 am »
Worked a treat. Thanks!

11
Support / Re: Currency issues
« on: August 14, 2008, 11:05:15 am »
Sorry for the delay.

I have SMF version 1.1.5 and running Classifieds 1.2.4

12
Support / Re: Currency issues
« on: August 11, 2008, 10:47:33 am »
So is there a better way to go about it please?

13
Support / Re: Currency issues
« on: August 08, 2008, 04:37:18 pm »
And again, thanks for the help. much appreciated.  :)

14
Support / Re: Defaulting the forum to SMF Classifieds
« on: August 08, 2008, 04:36:34 pm »
ah fantastic. Thanks vkot. I'll try that.

15
Support / Currency issues
« on: August 08, 2008, 07:12:25 am »
Dear support,

I am in the UK and wish my default currency to be in £ Pounds Sterling.

I have set the currency in the SMF Classified Settings to "Pounds Sterling" but that does not seem to make it default throughout the rest of the site.

Examples are:

1. When a user lists a new item for sale, it defaults to "U.S. Dollars." in the picklist.

2. When a user views a listing that has been placed in Pounds Sterling, it shows the currency sign as a square (�) rather than a Pound sign (£).

That is all I have found so far on this subject. I'll look out for more. If you have any suggestions on how I can make it default completely to pounds sterling, that would be most appreciated.

Cheers.

Pages: [1] 2

+- Recent Topics

Attachment images Upsidedown or Sideways by SMFHacks
June 18, 2024, 10:53:24 am

JSON decode error: The maximum stack depth has been exceeded by SMFHacks
June 14, 2024, 10:15:16 pm

“Insert from Gallery” by donk
June 10, 2024, 01:26:57 pm

Pretty Urls extras by SMFHacks
May 13, 2024, 10:28:54 am

Mod question by Verrick
May 11, 2024, 02:42:50 pm

i have paid but cant download ad pro. by SMFHacks
May 02, 2024, 11:29:38 pm

Please Help! by SMFHacks
April 17, 2024, 08:04:55 am

Rate own images by fvlog19
April 11, 2024, 10:56:53 am

Tidy Child Boards on 2.1.4 by SMFHacks
April 04, 2024, 03:54:12 pm

Problems SMF 2.0.19 > 2.1.4 SMF Gallery Pro - Recents Images to overall header by Michel68
March 30, 2024, 12:41:08 pm

Powered by EzPortal