Facebook  Twitter 

SMFHacks.com

+- +-

SMFHacks.com

+- User Information

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Forum Stats

Members
Total Members: 12375
Latest: scuzzy
New This Month: 2
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 40218
Total Topics: 7083
Most Online Today: 113
Most Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 07:02:45 pm)
Users Online
Members: 0
Guests: 23
Total: 23

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - PyroTech03

Pages: [1]
1
Support / Image upload not working
« on: February 18, 2014, 11:13:31 am »
I am running SMFStore v2.5.1.  I am attempting to add an item and upload the image for it.  It shows the file size with options to edit/delete/make primary.  But no image ever shows.

Where do I start fixing?  And what do ya need to know? 

Running on a windows server FYI

2
Support / Unexpected "." in ManagePermissions
« on: February 04, 2014, 09:32:08 am »
Getting this error trying to install shop manually (package installer won't work)

Quote
Parse error: syntax error, unexpected ',' in C:\Inetpub\vhosts\www.dworebirth.com\httpdocs\Sources\ManagePermissions.php on line 1131

Here's my code for that area

Code: [Select]
// Standard - ie. members.  They can do anything Restrictive can.
        'smfstore_view',
'smfstore_rateitem',
'smfstore_comment',
'smfstore_editcomment',
'smfstore_autocomment',
'smfstore_userstore',
'smfstore_manage',
$groupLevels['global']['standard'] = array_merge($groupLevels['global']['restrict'], array(
'view_mlist',
'karma_edit',
'pm_read',
'pm_send',
'profile_view_any',
'profile_extra_own',
'profile_server_avatar',
'profile_upload_avatar',
'profile_remote_avatar',
'profile_remove_own',
));

Looks like it should be good to me :L

3
Site Discussion / Rss feed poster not posting after initial post...
« on: March 26, 2013, 03:18:47 am »
sorry if this wrong spot...

I have installed rss feed poster in my smf 2.0.4 forum. got it running the front and it posted an update. but it posted older posts. So I waited for the cron to kick in next round to get newer posts, but it didn't do anything.


dunno if I'm doing something wrong or something with the install.

thanks for any help/advice.

Pages: [1]

+- Recent Topics

Download System Lite by Rock Lee
June 03, 2020, 07:34:24 pm

Font question by SMFHacks
May 27, 2020, 08:15:26 am

Error message with latest SMF 2.1 Github build by Hatshepsut
May 25, 2020, 01:43:26 am

smfblog not working on 2.0.17 by tech9
May 20, 2020, 01:44:34 pm

Copyright removal by stbc
May 18, 2020, 01:27:57 am

Mod Verified User i can't square the image by Rock Lee
May 07, 2020, 07:56:10 pm

SMF4Mobile 2.0 released for SMF 2.0.x by SMFHacks
May 06, 2020, 12:13:14 pm

SMF Social Login Pro - Discontinued? by Nicole
May 02, 2020, 05:47:04 pm

Likes by SMFHacks
April 30, 2020, 09:50:35 pm

Upgrade Issue - by SMFHacks
April 28, 2020, 12:40:13 pm

Powered by EzPortal