Facebook  Twitter 

SMFHacks.com

+-

SMFHacks.com

+- User Information

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Forum Stats

Members
Total Members: 4206
Latest: jagwire
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 42721
Total Topics: 7443
Most Online Today: 130
Most Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 07:02:45 pm)
Users Online
Members: 0
Guests: 106
Total: 106

Recent Posts

Pages: 1 ... 8 9 [10]
91
Latest Mods / Re: [Mod]Pretty Urls
« Last post by [chrisB] on December 11, 2022, 05:04:58 pm »
How does this mod handle updating username changes?

I had to uninstall it in order for the profile to update to the correct URL, then reinstall Pretty URL's.
92
News / Re: SMF 2.1 Final Released
« Last post by [chrisB] on December 05, 2022, 11:56:13 am »
Despite being 2.1.3 currently, SMF has come along way. When I first got into online community building, I would use either SMF or MyBB - I've never been a fan of PhPBB personally.

SMF has become a very polished package and the responsive addition is something other free options either lack or haven't implemented well. I'm also amazed by how good some of the theme designers are getting with SMF, it's something which has taken huge strides.

I just wished I didn't lose my original username's e-mail.
93
Modifications Talk / Re: Errors with SMF2WPBridge
« Last post by SMFHacks on December 04, 2022, 11:28:57 am »
If they register on Wordpress it should then auto register in SMF as well.
And vice versa as long as you have both plugins/mods installed.
94
Modifications Talk / Re: Errors with SMF2WPBridge
« Last post by [chrisB] on December 04, 2022, 10:18:47 am »
I'm trying to get the WordPress updated, I have a question if you don't mind.

How does the bridge handle member registration?

Do users register via WordPress and the bridge should send over that users' information into SMF?
95
Support / Re: List of changes in SMFGallery
« Last post by Monocero on December 02, 2022, 06:23:53 am »
Thanks.
96
Support / Re: List of changes in SMFGallery
« Last post by SMFHacks on December 01, 2022, 09:19:55 am »
9.0.7
!Fixed the category/user gallery select page for single/bulk uploads to only show the section (main galleries or user gallery) if there is a gallery created for each section

9.0.6
!Fixed category dropdown not showing all categories to add pictures to.

9.0.5
!Fixed gallery_modlog to support ipv6.
97
Support / Re: List of changes in SMFGallery
« Last post by Monocero on December 01, 2022, 08:05:35 am »
Hello. Can you provide a changelog what has changed from 9.0.5 to 9.0.7?

98
Support / Re: Permissions query
« Last post by davejo on November 30, 2022, 09:52:38 am »
Assuming SMF 2.13? anything else in the error log.
No nothing in the error log at all...I have to admit the idea that it was 2.1.3 didn't occur to me VB. I'll uninstall the packages I've installed and then overwrite the Sources and Themes with 2.1.2 version and see if it happens...I'll get back to you


UPDATE: I have installed a fresh version of 2.1.2 and it's still doing it so my best guess is that it's my host or similar where the problem is.

I'll have to investigate further.

Thanks for the reply though
99
Support / Re: Permissions query
« Last post by SMFHacks on November 30, 2022, 08:09:05 am »
 Assuming SMF 2.13? anything else in the error log.
100
Support / Re: Permissions query
« Last post by davejo on November 30, 2022, 05:55:12 am »
Thank you again VB, that has done exactly what I thought it should have done in the first place, that's no disrespect you you by btw. Members in the 'New' group can see downloads and their primary group is set to (no primary membergroup) and they are now in the 'Additional Membergroups'.

I tested the announcements and the 'New' group now got the email although they weren't included in the list, I only selected regular members and the admin

Slightly off topic.

I'm not sure if this is related to Downloads or SMF but I tried to install the latest version 6.1.4 on my fresh install test site and got the errors as below. Would you have any idea why it would do that?

I should add that I deleted the old database and all files etc and started from new. I have also now tested installing other mods and they are fine. I've tried installing various versions from 6.0.1 up to the latest.


Code: [Select]
array(16) { [0]=> array(3) { ["file"]=> string(88) "***testing/Sources/Subs-Db-mysql.php" ["line"]=> int(590) ["function"]=> string(9) "log_error" } [1]=> array(3) { ["file"]=> string(88)
 "***testing/Sources/Subs-Db-mysql.php" ["line"]=> int(494) ["function"]=> string(12) "smf_db_error" } [2]=> array(3) { ["file"]=> string(81)
 "***testing/Sources/Errors.php" ["line"]=> int(138) ["function"]=> string(12) "smf_db_query" } [3]=> array(3) { ["file"]=> string(81)
 "***testing/Sources/Errors.php" ["line"]=> int(301) ["function"]=> string(9) "log_error" } [4]=> array(1) { ["function"]=> string(17)
 "smf_error_handler" } [5]=> array(3) { ["file"]=> string(88) "***testing/Sources/Subs-Db-mysql.php" ["line"]=> int(1027) ["function"]=> string(22)
 "mysqli_stmt_bind_param" } [6]=> array(3) { ["file"]=> string(81) "***testing/Sources/Errors.php" ["line"]=> int(129) ["function"]=> string(19)
 "smf_db_error_insert" } [7]=> array(3) { ["file"]=> string(88) "***testing/Sources/Subs-Db-mysql.php" ["line"]=> int(590) ["function"]=> string(9)
 "log_error" } [8]=> array(3) { ["file"]=> string(88) "***testing/Sources/Subs-Db-mysql.php" ["line"]=> int(494) ["function"]=> string(12)
 "smf_db_error" } [9]=> array(3) { ["file"]=> string(79) "***testing/Sources/Subs.php" ["line"]=> int(5824) ["function"]=> string(12)
 "smf_db_query" } [10]=> array(3) { ["file"]=> string(88) "***testing/Packages/temp/dohooks.php" ["line"]=> int(40) ["function"]=> string(24)
 "add_integration_function" } [11]=> array(4) { ["file"]=> string(83) "***testing/Sources/Packages.php" ["line"]=> int(1028) ["args"]=> array(1) { [0]=> string(88)
 "***testing/Packages/temp/dohooks.php" } ["function"]=> string(7) "require" } [12]=> array(3) { ["file"]=> string(79)
 "***testing/Sources/Subs.php" ["line"]=> int(6016) ["function"]=> string(14) "PackageInstall" } [13]=> array(3) { ["file"]=> string(83)
 "***testing/Sources/Packages.php" ["line"]=> int(91) ["function"]=> string(11) "call_helper" } [14]=> array(3) { ["file"]=> string(80)
 "***testing/Sources/Admin.php" ["line"]=> int(499) ["function"]=> string(8) "Packages" } [15]=> array(3) { ["file"]=> string(72)
 "***testing/index.php" ["line"]=> int(191) ["function"]=> string(9) "AdminMain" } } Error loop.
Pages: 1 ... 8 9 [10]

+- Recent Topics

Feature to upload a photo straight when composing a message by SMFHacks
February 04, 2023, 08:13:46 am

Pretty URL's Pro rewriting URLs by [chrisB]
February 01, 2023, 05:18:47 pm

Question before purchase by SMFHacks
February 01, 2023, 03:53:33 pm

Unlimited ending time by Saftek
January 29, 2023, 10:06:26 pm

Converting from Aeva Media by ivanr
January 28, 2023, 10:09:42 am

[Mod] Post Scheduler by bayonetbrant
January 23, 2023, 02:24:09 pm

"Notify all store admins of item purchase" Not Working in SMF 2.1.2 or 2.1.3 by Michael Vail
January 22, 2023, 10:50:23 pm

[Request] Future consideration by [chrisB]
January 18, 2023, 08:42:53 am

Pretty Urls extras by SMFHacks
January 16, 2023, 04:00:57 pm

I don't think its installed correctly by SMFHacks
January 10, 2023, 05:56:21 pm

Powered by EzPortal