Facebook  Twitter 

SMFHacks.com

+-

SMFHacks.com

+- User Information

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Forum Stats

Members
Total Members: 11832
Latest: balasahu
New This Month: 7
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 42232
Total Topics: 7369
Most Online Today: 52
Most Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 07:02:45 pm)
Users Online
Members: 2
Guests: 38
Total: 40

Author Topic: Weird problem with uploading new photos  (Read 5890 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline plumfine

  • Member
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Weird problem with uploading new photos
« on: September 24, 2007, 09:20:50 pm »
Everything was working fine until this weekend and I've been trying everything I can think of to get it working again with no results. 

I'm admin on an SMF/TP forum and trying to upload a new photo to Gallery Pro 1.2.2.  It goes through all the normal steps and where the new photo should appear I get the "box with the red x" instead.  On top of that it looks like it overwrote an existing photo on the site and now it doesn't appear either (just the box with the red x).  I tried upgrading to Pro 1.3 thinking it might fix the problem....nope, not at all.

I have SMF/TP Gallery Lite installed on another site, same server, and it works perfectly fine.  I mentioned this because our server had a migration to CGI / php_suexec this past Friday and thought it might have been the cause.  I checked the chmod settings for both sites and they are the same.

Can anyone help me? ???

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 16005
    • View Profile
Re: Weird problem with uploading new photos
« Reply #1 on: September 25, 2007, 11:50:38 am »
Need a link to the forum to a page with a broken picture.
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline plumfine

  • Member
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: Weird problem with uploading new photos
« Reply #2 on: September 25, 2007, 05:00:35 pm »
Okay, here's the link to the forum.  I turned on "guests" to view gallery.  I uploaded a photo to "Dixie's Stuff" and it didn't seem to overwrite any of the other photos this time.  But, it did not make a thumbnail, even after regenerate thumbnails.  Use the Gallery link and it will show recent photos and the first one is the one I just uploaded.  You can't miss it because it's a box with a red "x", and if you click on it you will see the photo.  This is new behavior!  Before it would overwrite another photo and I'd have two of those boxes.

My web site host asked if there were any php directives written to .htaccess with SMF Gallery.  If so I need to move them to a php.ini and I really don't know if I have any or not.  I don't see anything in .htaccess that might apply to Gallery Pro.

http://usmvmcsur.org/usmvmcforum/

If I did a full install (instead of the upgrade that I did) would that possibly fix the problem?

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 16005
    • View Profile
Re: Weird problem with uploading new photos
« Reply #3 on: September 25, 2007, 05:30:15 pm »
Check  under Admin -> Support and Credits -> See if GD is listed
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline plumfine

  • Member
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: Weird problem with uploading new photos
« Reply #4 on: September 25, 2007, 09:15:25 pm »
Yes it is:  GD version: bundled (2.0.28 compatible)

What is it?

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 16005
    • View Profile
Re: Weird problem with uploading new photos
« Reply #5 on: September 25, 2007, 09:47:55 pm »
That's a good sign that's part of the function that the gallery uses to create the thumbnails.

I would look around in your other directories to see if a thumb_ or _thumb files are being created.

Also check your error log on your forum's for any error's that might be releated to images.
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline plumfine

  • Member
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: Weird problem with uploading new photos
« Reply #6 on: September 25, 2007, 09:52:09 pm »
Thumbnails are being created in the gallery folder.  I could not find any in the other folders.  No errors are on the error log.  Would you like admin rights to look around and see if you can figure it out?

Offline plumfine

  • Member
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: Weird problem with uploading new photos
« Reply #7 on: September 25, 2007, 10:27:35 pm »
Darn, now the test photo has disappeared!

Offline plumfine

  • Member
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: Weird problem with uploading new photos
« Reply #8 on: September 26, 2007, 03:01:08 pm »
Now the test photo is back!  What is going on?

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 16005
    • View Profile
Re: Weird problem with uploading new photos
« Reply #9 on: September 26, 2007, 03:02:13 pm »
Hard to say would need an admin account to get some ideas
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
1 Replies
2565 Views
Last post October 25, 2008, 05:11:45 pm
by SMFHacks
12 Replies
8191 Views
Last post February 07, 2012, 06:09:23 pm
by SMFHacks
11 Replies
6769 Views
Last post August 30, 2013, 08:34:37 am
by Jonas1975
3 Replies
3317 Views
Last post October 14, 2014, 11:46:56 am
by SMFHacks
3 Replies
1793 Views
Last post April 18, 2020, 01:44:32 pm
by SMFHacks

+- Recent Topics

Anti AdBlock is blocking Version Info by SMFHacks
Today at 12:11:13 pm

Dark background text color help needed by Shades
May 22, 2022, 04:51:25 pm

Database Error During Store Purchase After SMF 2.1 and Store 5.0 Beta Upgrades by Michael Vail
May 20, 2022, 08:58:15 pm

Default License Agreement by SMFHacks
May 18, 2022, 08:18:15 pm

Email Note - Included in order purchase by Shades
May 18, 2022, 02:54:54 pm

[Feature Request] Keywords by Shades
May 18, 2022, 02:20:19 pm

Undefined index: down_path by Shades
May 18, 2022, 10:19:09 am

Delete custom rating and change default icons/change icons back to default? by SMFHacks
May 18, 2022, 10:06:01 am

Thumbnails on topic page not resizing correctly by SMFHacks
May 14, 2022, 10:45:34 pm

Server Issues by PapaFrizArcade
May 12, 2022, 11:50:04 am

Powered by EzPortal