Facebook  Twitter 

SMFHacks.com

+- +-

SMFHacks.com

+- User Information

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Forum Stats

Members
Total Members: 12374
Latest: LevelLord
New This Month: 1
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 40212
Total Topics: 7082
Most Online Today: 84
Most Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 07:02:45 pm)
Users Online
Members: 0
Guests: 30
Total: 30

Author Topic: Help!! watermark stopped working  (Read 12828 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline wkheathjr

  • Newbie
  • *
  • Posts: 29
    • View Profile
Re: Help!! watermark stopped working
« Reply #15 on: October 10, 2007, 09:21:23 pm »
I noticed that there is no fonts folder in gallery, and also why is your script not calling TOTRwater.png ?  Is it supposed to be in specific folder or as long as the path is correct??

I have the path as this  /home/userid/public_html/images/TOTRwater.png

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15106
    • View Profile
Re: Help!! watermark stopped working
« Reply #16 on: October 10, 2007, 09:22:47 pm »
By default there is a the fonts are located in /gallery/fonts
And SMF Gallery comes with Forgottb.ttf

The image can be in any location but needs to be the full path to the image.
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline wkheathjr

  • Newbie
  • *
  • Posts: 29
    • View Profile
Re: Help!! watermark stopped working
« Reply #17 on: October 10, 2007, 09:36:58 pm »
Is there a way you could please tell me what kind of file and folder I should be seeing on my webhosting?  I have a reason to believe that 50% of the files are not installed properly that I may need to uninstall 1.3.3 and re-install it or upload the files manually.

Offline wkheathjr

  • Newbie
  • *
  • Posts: 29
    • View Profile
Re: Help!! watermark stopped working
« Reply #18 on: October 10, 2007, 10:06:12 pm »
I uninstalled the whole gallery and installed a full version of 1.3.1 and still not showing ANY watermarking.  It seems that the only version that works well is 1.2v

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15106
    • View Profile
Re: Help!! watermark stopped working
« Reply #19 on: October 10, 2007, 10:08:06 pm »
Check if you have files in the gallery/fonts/ folder otherwise text watermarketing will not work
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline wkheathjr

  • Newbie
  • *
  • Posts: 29
    • View Profile
Re: Help!! watermark stopped working
« Reply #20 on: October 10, 2007, 10:11:44 pm »
Check if you have files in the gallery/fonts/ folder otherwise text watermarketing will not work

I made the folder manually and then when I installed 1.3.1 (full version) it added your default font in there, which wasn't there after installing 1.3.1 upgrade version.  But the watermarking still doesn't work with images or text.  So it seems that I will have to go back to 1.2 and use it because it is the only version that works well.

Offline Jhonni777

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: Help!! watermark stopped working
« Reply #21 on: March 25, 2011, 09:31:34 am »
I have a SMF Gallery Pro last version.
SMF forum is a version 1.1.13
It's ok, but not work a watermark text function...  :-[
Forum working on cyrrilic ...
using a UTF8 code in my forum..


This is from my error.log :

[11-Mar-2011 12:10:38] PHP Parse error:  syntax error, unexpected '<' in /home/ewgeny/public_html/forum/Sources/Load.php(1733) : eval()'d code(432) : eval()'d code on line 1
[11-Mar-2011 12:11:52] PHP Parse error:  syntax error, unexpected '<' in /home/ewgeny/public_html/forum/Sources/Load.php(1733) : eval()'d code(432) : eval()'d code on line 1
[22-Mar-2011 16:54:04] PHP Parse error:  syntax error, unexpected T_STRING in /home/ewgeny/public_html/forum/Sources/Load.php(1754) : eval()'d code on line 122
[22-Mar-2011 16:54:13] PHP Parse error:  syntax error, unexpected T_STRING in /home/ewgeny/public_html/forum/Sources/Load.php(1754) : eval()'d code on line 122
[22-Mar-2011 16:54:24] PHP Parse error:  syntax error, unexpected T_STRING in /home/ewgeny/public_html/forum/Sources/Load.php(1754) : eval()'d code on line 122
[22-Mar-2011 16:55:27] PHP Parse error:  syntax error, unexpected T_STRING in /home/ewgeny/public_html/forum/Sources/Load.php(1754) : eval()'d code on line 122

-----------------------

Font's is in folder ---> gallery\font's\...
But not work a watermark...


Help me please...

Thanks.

Jhonni.
\Russia\.

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15106
    • View Profile
Re: Help!! watermark stopped working
« Reply #22 on: March 25, 2011, 10:05:37 am »
What text are you using for watermark?
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
12 Replies
7995 Views
Last post June 29, 2008, 12:42:36 pm
by SMFHacks
7 Replies
3744 Views
Last post April 29, 2012, 10:34:21 am
by SMFHacks
3 Replies
1829 Views
Last post June 17, 2012, 06:32:45 pm
by SMFHacks
5 Replies
3318 Views
Last post March 07, 2019, 10:45:17 am
by CWVRV
5 Replies
2819 Views
Last post December 24, 2014, 05:25:18 pm
by naijasky

+- Recent Topics

Download System Lite by Rock Lee
June 03, 2020, 07:34:24 pm

Font question by SMFHacks
May 27, 2020, 08:15:26 am

Error message with latest SMF 2.1 Github build by Hatshepsut
May 25, 2020, 01:43:26 am

smfblog not working on 2.0.17 by tech9
May 20, 2020, 01:44:34 pm

Copyright removal by stbc
May 18, 2020, 01:27:57 am

Mod Verified User i can't square the image by Rock Lee
May 07, 2020, 07:56:10 pm

SMF4Mobile 2.0 released for SMF 2.0.x by SMFHacks
May 06, 2020, 12:13:14 pm

SMF Social Login Pro - Discontinued? by Nicole
May 02, 2020, 05:47:04 pm

Likes by SMFHacks
April 30, 2020, 09:50:35 pm

Upgrade Issue - by SMFHacks
April 28, 2020, 12:40:13 pm

Powered by EzPortal