Facebook  Twitter 

SMFHacks.com

+- +-

SMFHacks.com

+- User Information

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Forum Stats

Members
Total Members: 12414
Latest: danilubrin
New This Month: 4
New This Week: 3
New Today: 0
Stats
Total Posts: 39955
Total Topics: 7034
Most Online Today: 80
Most Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 07:02:45 pm)
Users Online
Members: 0
Guests: 25
Total: 25

Author Topic: Images not showing  (Read 2969 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Cepheus

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
Images not showing
« on: April 06, 2008, 02:10:58 pm »
My hosts have recently rebuilt some part of my server to add the pspell module back in after messing the entire server up during an upgrade. Now that they have done this, none of my existing images are appearing in the Gallery. When adding new images, the image doesn't show either.

When trying to add an image I get the following errors in the error log:

Today at 08:03:32 PM
 http://www.fgoc.co.uk/forum/index.php?action=gallery&sa=add2

2: imagettftext() expects parameter 1 to be resource, string given
File: /home/xxxx/public_/forum/Sources/Gallery.php
Line: 5178
   
Today at 08:03:32 PM

http://www.fgoc.co.uk/forum/index.php?action=gallery&sa=add2

2: imageftbbox() [<a href='function.imageftbbox'>function.imageftbbox</a>]: Could not find/open font
File: /home/xxxx/public_/forum/Sources/Gallery.php
Line: 5154
   
Today at 08:03:32 PM
http://www.fgoc.co.uk/forum/index.php?action=gallery&amp;sa=add2

2: imagecolorallocate(): supplied argument is not a valid Image resource
File: /home/xxxx/public_/forum/Sources/Gallery.php
Line: 5147
   

Today at 08:03:32 PM

http://www.fgoc.co.uk/forum/index.php?action=gallery&amp;sa=add2

8: Undefined index:
File: /home/xxxx/public_/forum/Sources/Gallery.php
Line: 5128
   
Today at 08:03:32 PM

http://www.fgoc.co.uk/forum/index.php?action=gallery&amp;sa=add2

8: Undefined index:
File: /home/xxxx/public_/forum/Sources/Gallery.php
Line: 5114
   
Today at 08:03:32 PM

http://www.fgoc.co.uk/forum/index.php?action=gallery&amp;sa=add2

2: rename(/home/xxxx/public_//forum/gallery/1/1_06_04_08_8_03_32.jpg_thumb,/home/xxxx/public_//forum/gallery/1/thumb_1_06_04_08_8_03_32.jpg) [<a href='function.rename'>function.rename</a>]: No such file or directory
File: /home/xxxx/public_/forum/Sources/Gallery.php
Line: 1395
   
Today at 08:03:32 PM

 http://www.fgoc.co.uk/forum/index.php?action=gallery&amp;sa=add2
Apply Filter: Only show the errors with the same message
2: getimagesize(/home/xxxx/public_//forum/gallery/1/1_06_04_08_8_03_32.jpg) [<a href='function.getimagesize'>function.getimagesize</a>]: failed to open stream: No such file or directory
File: /home/xxxx/public_/forum/Sources/Subs-Graphics.php
Line: 242
   
Today at 08:03:32 PM
 http://www.fgoc.co.uk/forum/index.php?action=gallery&amp;sa=add2

2: move_uploaded_file() [<a href='function.move-uploaded-file'>function.move-uploaded-file</a>]: Unable to move '/tmp/phprn6A8X' to '/home/xxxx/public_//forum/gallery/1/1_06_04_08_8_03_32.jpg'
File: /home/xxxx/public_/forum/Sources/Gallery.php
Line: 1388
   
Today at 08:03:32 PM
 http://www.fgoc.co.uk/forum/index.php?action=gallery&amp;sa=add2

2: move_uploaded_file(/home/xxxx/public_//forum/gallery/1/1_06_04_08_8_03_32.jpg) [<a href='function.move-uploaded-file'>function.move-uploaded-file</a>]: failed to open stream: Permission denied
File: /home/xxxx/public_/forum/Sources/Gallery.php
Line: 1388


Please help? :-\ Thanks in advance

Paul

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14982
    • View Profile
Re: Images not showing
« Reply #1 on: April 06, 2008, 04:15:01 pm »
I would first verify that all the paths are correct.  Check under Server Settings that the Sources path matches the path found under Gallery configuration.



The errors in the log are all caused by the failure to move the file "2: move_uploaded_file(/home/xxxx/public_//forum/gallery/1/1_06_04_08_8_03_32.jpg) [<a href='function.move-uploaded-file'>function.move-uploaded-file</a>]: failed to open stream: Permission denied
File: /home/xxxx/public_/forum/Sources/Gallery.php
Line: 1388"

Which sounds like the gallery no longer has the writable permissions.
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline Cepheus

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
Re: Images not showing
« Reply #2 on: April 06, 2008, 05:24:04 pm »
Thanks for the helpful reply - I passed it onto the hosts who have confirmed that there were permissions problems their end which they have now fixed.

Many thanks for the prompt reply

Paul

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
1 Replies
2165 Views
Last post October 10, 2008, 07:18:47 am
by SMFHacks
5 Replies
5186 Views
Last post June 24, 2009, 07:19:57 pm
by SMFHacks
3 Replies
3785 Views
Last post March 21, 2010, 09:51:30 pm
by SMFHacks
1 Replies
1919 Views
Last post September 27, 2010, 04:29:04 pm
by SMFHacks
2 Replies
352 Views
Last post May 21, 2019, 03:00:33 pm
by ajac63

+- Recent Topics

Install ad seller pro problem. by SMFHacks
Today at 05:56:56 am

hashTags only used by admins, but visible to everyone? by SMFHacks
Today at 05:56:02 am

Contact Page Problem by emmebroke
December 11, 2019, 04:19:25 pm

Responsive Layout by Matthias
November 30, 2019, 03:05:57 pm

Secure connection failed Pretty Url Pro by Rock Lee
November 26, 2019, 10:44:23 am

Black Friday Sale Week 2019 by SMFHacks
November 23, 2019, 04:47:56 pm

German Translation missing in SMF 2.1R1 by SMFHacks
November 19, 2019, 02:38:42 pm

Unread items issue by SMFHacks
November 19, 2019, 10:07:32 am

Update detect mobile mode PHP5 to PHP7 by Rock Lee
November 16, 2019, 07:18:13 pm

PHP error by davejo
November 12, 2019, 12:09:47 pm

Powered by EzPortal