Facebook  Twitter 

SMFHacks.com

+- +-

SMFHacks.com

+- User Information

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Forum Stats

Members
Total Members: 12411
Latest: PabloWatts
New This Month: 1
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 39948
Total Topics: 7033
Most Online Today: 77
Most Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 07:02:45 pm)
Users Online
Members: 0
Guests: 34
Total: 34

Author Topic: New images not showing  (Read 3948 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline matthen

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
New images not showing
« on: April 08, 2008, 10:02:16 am »
Hi there,

I was trying out the Watermark settings, and now the Gallery is not showing newly uploaded images. I have disabled the watermark but that hasn't helped.

I have GD installed, and the gallery path and url are correct on the settings page.

Here is an example page:

http://www.poweriserpages.com/forum/gallery.html;sa=view;id=1405

Thanks for any help,

Matt

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14978
    • View Profile
Re: New images not showing
« Reply #1 on: April 08, 2008, 11:18:55 am »
According to the link for the image it says it does not exist.
http://www.poweriserpages.com/forum/gallery/1_08_04_08_3_57_00.JPG

Check in the error for the forum for any errors that might have caused this.
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline matthen

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: New images not showing
« Reply #2 on: April 08, 2008, 11:22:10 am »
Yeah it doesn't seem to be saving the images into the gallery folder when they're uploaded.

The forum error log is empty:

Quote
No messages...

Offline matthen

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: New images not showing
« Reply #3 on: April 08, 2008, 12:12:16 pm »
Yes, I can confirm after a couple of tests that when uploading a new picture to the gallery- not errors are added to the log.

M

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14978
    • View Profile
Re: New images not showing
« Reply #4 on: April 08, 2008, 08:23:13 pm »
Check the permissions on the gallery folder make sure it is at least 755
Check if this file exists in the gallery folder 1_08_04_08_3_57_00.JPG
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline matthen

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: New images not showing
« Reply #5 on: April 09, 2008, 05:16:58 am »
That file is not in the folder, and the folder has permissions 777.

Any ideas?

Matt

Offline matthen

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: New images not showing
« Reply #6 on: April 09, 2008, 05:20:21 am »
Aha, there was a trailing slash missing from the gallery url so it was saving files in the forum folder with names like gallery1_08_04_08_3_57_00.JPG


Thanks for your help
M

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14978
    • View Profile
Re: New images not showing
« Reply #7 on: April 09, 2008, 08:09:55 am »
Glad you got it fixed that is a common problem that sometimes happens when you setup the gallery/move hosts.
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
1 Replies
2160 Views
Last post October 10, 2008, 07:18:47 am
by SMFHacks
5 Replies
5184 Views
Last post June 24, 2009, 07:19:57 pm
by SMFHacks
3 Replies
3783 Views
Last post March 21, 2010, 09:51:30 pm
by SMFHacks
1 Replies
1915 Views
Last post September 27, 2010, 04:29:04 pm
by SMFHacks
2 Replies
344 Views
Last post May 21, 2019, 03:00:33 pm
by ajac63

+- Recent Topics

hashTags only used by admins, but visible to everyone? by SMFHacks
December 04, 2019, 11:08:35 am

Responsive Layout by Matthias
November 30, 2019, 03:05:57 pm

Secure connection failed Pretty Url Pro by Rock Lee
November 26, 2019, 10:44:23 am

Black Friday Sale Week 2019 by SMFHacks
November 23, 2019, 04:47:56 pm

German Translation missing in SMF 2.1R1 by SMFHacks
November 19, 2019, 02:38:42 pm

Unread items issue by SMFHacks
November 19, 2019, 10:07:32 am

Update detect mobile mode PHP5 to PHP7 by Rock Lee
November 16, 2019, 07:18:13 pm

PHP error by davejo
November 12, 2019, 12:09:47 pm

Message Editor Pro Issues by SMFHacks
November 06, 2019, 09:58:33 pm

most popular categories doesnt work by fussilet
November 02, 2019, 02:51:42 pm

Powered by EzPortal