Facebook  Twitter 

SMFHacks.com

+- +-

SMFHacks.com

+- User Information

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Forum Stats

Members
Total Members: 12389
Latest: GhostHunting
New This Month: 6
New This Week: 1
New Today: 1
Stats
Total Posts: 40327
Total Topics: 7100
Most Online Today: 83
Most Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 07:02:45 pm)
Users Online
Members: 2
Guests: 71
Total: 73

Author Topic: Undefined Index - Error Messages in Forum Error log  (Read 6468 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline RoFus

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Undefined Index - Error Messages in Forum Error log
« on: May 07, 2008, 01:22:42 pm »
Hi,

I installed Gallery Pro and it works fine appart of some issue that fills the Forum Error log with error messages of the type:

8: Undefined index: smfgallery_menu
Datei: /var/www/html/smf/Themes/default/Display.template.php (eval?)
Zeile: 578


I found a similar topic on this here: http://www.smfhacks.com/index.php/topic,545.0.html - checked the Subs.php file for the line:

$context['allow_smfgallery_view'] = allowedTo('smfgallery_view');, which I found to be present.

I am using SMF 1.1.5 - with Mods: SMF Gallery Pro 1.3.21. + User Email System 1.3. + German Language Pack

Thanks
Romain

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15157
    • View Profile
Re: Undefined Index - Error Messages in Forum Error log
« Reply #1 on: May 07, 2008, 06:58:38 pm »
It is most likely caused by your language make sure it is defined in

Themes/default/languages/modifications.yourlanguage.php

Something like
Code: [Select]
$txt['smfgallery_menu'] = 'Gallery';
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline RoFus

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Undefined Index - Error Messages in Forum Error log
« Reply #2 on: May 09, 2008, 02:33:12 pm »
great   :D

I copied the content related to Gallery from the english file version into the german file version. that solved it.

thank's for your help

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
1 Replies
4331 Views
Last post March 27, 2008, 07:08:11 pm
by SMFHacks
2 Replies
5659 Views
Last post November 02, 2009, 07:56:57 am
by Vincent Volmer
4 Replies
3079 Views
Last post February 15, 2013, 01:06:23 pm
by CWVRV
2 Replies
3167 Views
Last post June 03, 2014, 12:11:06 pm
by spikeweb
6 Replies
1567 Views
Last post November 21, 2017, 04:13:18 pm
by eliot

+- Recent Topics

prettyurls - TroubleShooting.wiki by GhostHunting
Today at 03:54:08 pm

Quality of images after import by SMFHacks
September 05, 2020, 10:21:44 am

How do I download gallery images? by CWVRV
August 30, 2020, 11:50:07 pm

Deleting Empty Galleries by SMFHacks
August 30, 2020, 11:43:32 am

PHP error by davejo
August 25, 2020, 07:35:13 am

Permissions to list ads and buy items by CWVRV
August 21, 2020, 05:19:45 pm

Doubt with download permissions. by Rock Lee
August 20, 2020, 08:23:24 pm

Attachment images Upsidedown or Sideways by SMFHacks
August 18, 2020, 05:41:07 pm

[Mod]Avatars Display Integration by Hatshepsut
August 17, 2020, 11:39:54 pm

Simple Portal Block - Classifieds by SMFHacks
August 16, 2020, 09:56:48 am

Powered by EzPortal