Facebook  Twitter 

SMFHacks.com

+- +-

SMFHacks.com

+- User Information

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Forum Stats

Members
Total Members: 12333
Latest: crlynmpys01
New This Month: 20
New This Week: 10
New Today: 1
Stats
Total Posts: 39721
Total Topics: 6996
Most Online Today: 129
Most Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 07:02:45 pm)
Users Online
Members: 0
Guests: 38
Total: 38

Author Topic: When I giveaway a store item I get errors on the log.  (Read 3401 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ApplianceJunk

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 432
    • View Profile
    • ApplianceJunk.com
When I giveaway a store item I get errors on the log.
« on: June 08, 2008, 10:01:34 pm »
I get these two errors in our log when I give a item away.

The first error shows up 7 times and the bottom one only once.

Quote
AJ   Today at 05:33:37 PM 
 96.2.185.56     123421c16d4445ec5628f3e0fbee1006 
 http://appliancejunk.com/forums/index.php?action=store&sa=givefree2 
8: Undefined variable: guestarray
File: /home/applianc/public_html/forums/Sources/Store.php
Line: 3625
 
   AJ   Today at 05:33:37 PM 
 96.2.185.56     123421c16d4445ec5628f3e0fbee1006 
 http://appliancejunk.com/forums/index.php?action=store&sa=givefree2 
2: Missing argument 9 for FreeProduct(), called in /home/applianc/public_html/forums/Sources/Store.php on line 3579 and defined
File: /home/applianc/public_html/forums/Sources/Store.php
Line: 3581
 

Other then that the "giveaway item" things seem to be working, just thought I would let you know.

Thanks,

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
1 Replies
3621 Views
Last post September 12, 2007, 10:45:56 am
by propyl
4 Replies
3664 Views
Last post December 04, 2007, 09:27:54 pm
by SMFHacks
5 Replies
5939 Views
Last post May 15, 2008, 09:53:58 pm
by SMFHacks
9 Replies
3953 Views
Last post October 28, 2012, 04:42:16 pm
by SMFHacks
3 Replies
806 Views
Last post March 23, 2018, 10:19:25 pm
by scso1502

+- Recent Topics

About Terms of Use feature by ajac63
May 23, 2019, 06:09:06 pm

About Layout Options by ajac63
May 23, 2019, 04:14:49 am

Error message in Gallery Pro by SMFHacks
May 21, 2019, 03:56:20 pm

Category images not showing by ajac63
May 21, 2019, 03:00:33 pm

Which Options To Disable If I Don't Want Auction Listings by ajac63
May 19, 2019, 11:03:42 pm

Lost images by pete
May 17, 2019, 04:41:51 am

Q's on Integrating SMF Classifieds with current theme by ajac63
May 08, 2019, 01:46:06 pm

Just a hello by SMFHacks
May 06, 2019, 10:30:20 pm

Contact Page Problem by Acans
May 06, 2019, 01:54:08 am

Trying to install 8.0.5a after upgrade to RC2 by SMFHacks
April 30, 2019, 06:04:34 am

Powered by EzPortal