Facebook  Twitter 

SMFHacks.com

+-

SMFHacks.com

+- User Information

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Forum Stats

Members
Total Members: 4261
Latest: live627
New This Month: 1
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 43353
Total Topics: 7534
Most Online Today: 146
Most Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 07:02:45 pm)
Users Online
Members: 0
Guests: 122
Total: 122

Author Topic: Lightbox not working  (Read 4360 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ninedoors

  • Member
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Lightbox not working
« on: December 10, 2008, 08:29:27 am »
I bought Gallery Pro yesterday and installed it.  I bought it so I didn't have to integrate light box myself plus all the other features that it has.

The problem is that the lightbox slideshow isn't working.  I am using a custom theme so is there something I need to do so that the javascript files are included in my index.template.php?  I have tried to you the $context['html_headers'] variable before and had no luck with it.  Meaning I couldn't get it to include the js files I wanted in the header. 

Now because the slideshow depends on the js that this variables tells the page, I am assuming this is it.  I checked the smf_settings variable and value to make sure that was set and it is and it is pulling it out with the $modSettings, so I know that is not the problem.  Any help woudl be great.

Nick

Offline ninedoors

  • Member
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: Lightbox not working
« Reply #1 on: December 10, 2008, 02:51:25 pm »
Ok got the headers working fine but now it won't let me use lightbox only highslide.  Any thoughts?

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 16481
    • View Profile
Re: Lightbox not working
« Reply #2 on: December 10, 2008, 07:14:43 pm »
There should be a setting in the Gallery configuration for using lightbox on the main picture display. For the slideshow it requires highslide since we are using highslides builtin slideshow function.
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline ninedoors

  • Member
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: Lightbox not working
« Reply #3 on: December 11, 2008, 12:39:03 pm »
So does this mean there is no way to use lightbox instead on highslide for the slideshow?  Thanks for the help. 

Nick

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 16481
    • View Profile
Re: Lightbox not working
« Reply #4 on: December 11, 2008, 07:29:40 pm »
Correct currently slideshow was implemented using native highslide functions.
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
1 Replies
5045 Views
Last post January 30, 2008, 07:19:53 pm
by SMFHacks
1 Replies
5021 Views
Last post January 19, 2008, 01:59:59 pm
by SMFHacks
4 Replies
4458 Views
Last post December 09, 2009, 05:53:40 am
by MarcusJ
1 Replies
3934 Views
Last post January 27, 2010, 07:38:14 am
by SMFHacks
2 Replies
6165 Views
Last post September 14, 2011, 10:35:29 am
by cosmicx

+- Recent Topics

Recent Items On Main Index by SMFHacks
July 22, 2024, 07:53:34 pm

SMF Gallery Pro 10.0 - Released! by SMFHacks
July 21, 2024, 11:18:35 am

Opportunity to use more hooks by SMFHacks
July 21, 2024, 11:08:45 am

Installation error: code not found by SMFHacks
July 20, 2024, 10:30:33 am

Installation warning: file not found by SMFHacks
July 20, 2024, 10:30:19 am

Setting a photo as invisible by SMFHacks
July 16, 2024, 11:05:06 pm

2.1.4 - Using drag and drop. by SMFHacks
July 16, 2024, 10:35:13 pm

Rate own images by SMFHacks
July 16, 2024, 10:25:55 pm

Site upgrade to 2.1 by SMFHacks
July 12, 2024, 07:47:03 am

Issues with Pretty URLs 4.1 by Randem
June 27, 2024, 07:32:22 pm

Powered by EzPortal