Facebook  Twitter 

SMFHacks.com

+-

SMFHacks.com

+- User Information

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Forum Stats

Members
Total Members: 11809
Latest: Rheingauner
New This Month: 1
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 41673
Total Topics: 7283
Most Online Today: 40
Most Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 07:02:45 pm)
Users Online
Members: 0
Guests: 55
Total: 55

Author Topic: A Fatal Error Problem In MY Forums  (Read 3305 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bozeefus

  • Member
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
A Fatal Error Problem In MY Forums
« on: February 19, 2009, 03:02:04 pm »
Hey guys and girls out there. Just wanted some help as i was adding or at least was trying to add a forums section on the tab and was editing the BlackRain V.2. after i had the necessary changes. i got this

Fatal error: Cannot use [] for reading in /home/generati/public_html/tito/OpenBOR/Sources/Load.php(1735) : eval()'d code on line 483

I cant even see my website nomore.

is this the end to my forums?

http://newgeneration.generation-now.net/OpenBOR/index.php

EDIT: JUST FOUND OUT ITS MY ACCOUNT. THANKS TO INTERNET EXPLORER. BUT I LOG IN AND GET THE MESSAGE. IS MY ADMIN ACCOUNT REALLY GONE? HOW CAN I FIX IT. SOMEONE PLZ RESPOND ASAP
« Last Edit: February 19, 2009, 03:10:08 pm by Bozeefus »

Offline djstew

  • Member
  • *
  • Posts: 37
    • View Profile
Re: A Fatal Error Problem In MY Forums
« Reply #1 on: February 19, 2009, 03:24:02 pm »
ive had this happen before. its the theme. i normally just get rid of the theme off the server. when you log in, it should give you an option to switch to default. try that.

Offline Bozeefus

  • Member
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: A Fatal Error Problem In MY Forums
« Reply #2 on: February 19, 2009, 03:35:25 pm »
ive had this happen before. its the theme. i normally just get rid of the theme off the server. when you log in, it should give you an option to switch to default. try that.

Na bro. i can't when i log in that message pops up and stays there. nothing else shows

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
2 Replies
3755 Views
Last post July 03, 2007, 11:32:53 pm
by djrichards
4 Replies
3108 Views
Last post December 16, 2010, 07:51:25 pm
by G1
9 Replies
6011 Views
Last post July 07, 2013, 12:01:29 pm
by SMFHacks
4 Replies
2878 Views
Last post March 03, 2015, 01:40:32 pm
by kgirlsusa
0 Replies
3300 Views
Last post August 25, 2016, 02:57:44 am
by niknik

+- Recent Topics

Bulk Upload Many Pictures by SMFHacks
Today at 01:52:32 pm

8: Trying to access array offset on value of type null by SMFHacks
January 27, 2022, 10:27:28 pm

The download button has disappeared by SMFHacks
January 23, 2022, 07:32:43 am

Logo and Category? by tank_fv101
January 10, 2022, 08:03:11 am

Questions about SMF Gallery Pro Folders and Gallery URL by scso1502
January 05, 2022, 03:48:27 pm

$subcats_linktree by mickjav
January 05, 2022, 03:08:29 pm

New Photos Won't Upload - Gallery Pro 8.0 or 9.0b - Old Photos Still Visible by scso1502
January 05, 2022, 02:23:16 pm

Additional Recommendations for SMF Store by SMFHacks
January 03, 2022, 02:37:10 pm

Seasons Greetings by SMFHacks
December 24, 2021, 10:02:42 pm

Problems with the contact mod by SMFHacks
December 22, 2021, 09:16:24 am

Powered by EzPortal