Facebook  Twitter 

SMFHacks.com

+- +-

SMFHacks.com

+- User Information

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Forum Stats

Members
Total Members: 12388
Latest: Rands
New This Month: 5
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 40308
Total Topics: 7099
Most Online Today: 46
Most Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 07:02:45 pm)
Users Online
Members: 1
Guests: 96
Total: 97

Author Topic: Subject line always has ': Subject' after the subject  (Read 3508 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mattDamon

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Subject line always has ': Subject' after the subject
« on: December 07, 2009, 07:19:37 pm »
I've used newsletter pro twice now to send emails and it works great, but there is a minor annoyance that I can't track down the cause of. Whatever I type as the subject line, goes out, with : Subject added onto it. For example if the subject is 'New video on our website' the subject that appears in the emails will be 'New video on our website: Subject'
I'm using the latest version 2.0.3 on SMF 1.1.11. Any idea what's causing this and how to fix it?
Thanks!

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15147
    • View Profile
Re: Subject line always has ': Subject' after the subject
« Reply #1 on: December 07, 2009, 09:09:46 pm »
That is unusal to occur since the system takes the subject that is entered in the subject line and uses that as the subject
What you can do is make edit to ManageNews.php to make sure it is empty

Open Sources/ManageNews.php

Find
Code: [Select]
$context['default_subject'] = $context['forum_name'] . ': ' . $txt[70];
Change to
Code: [Select]
$context['default_subject'] = '';
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline mattDamon

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Subject line always has ': Subject' after the subject
« Reply #2 on: December 07, 2009, 10:30:32 pm »
That worked perfectly. Thanks!

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
0 Replies
3600 Views
Last post October 13, 2006, 06:43:24 am
by husmen73
1 Replies
3275 Views
Last post March 02, 2008, 09:27:18 pm
by SMFHacks
3 Replies
3287 Views
Last post April 28, 2008, 07:23:54 am
by SMFHacks
2 Replies
3240 Views
Last post October 21, 2013, 12:05:37 pm
by insider
8 Replies
4973 Views
Last post April 26, 2015, 10:32:37 am
by SMFHacks

+- Recent Topics

Quality of images after import by SMFHacks
September 05, 2020, 10:21:44 am

How do I download gallery images? by CWVRV
August 30, 2020, 11:50:07 pm

Deleting Empty Galleries by SMFHacks
August 30, 2020, 11:43:32 am

PHP error by davejo
August 25, 2020, 07:35:13 am

Permissions to list ads and buy items by CWVRV
August 21, 2020, 05:19:45 pm

Doubt with download permissions. by Rock Lee
August 20, 2020, 08:23:24 pm

Attachment images Upsidedown or Sideways by SMFHacks
August 18, 2020, 05:41:07 pm

[Mod]Avatars Display Integration by Hatshepsut
August 17, 2020, 11:39:54 pm

Simple Portal Block - Classifieds by SMFHacks
August 16, 2020, 09:56:48 am

SMF Links by SMFHacks
August 16, 2020, 08:03:42 am

Powered by EzPortal