Facebook  Twitter 

SMFHacks.com

+- +-

SMFHacks.com

+- User Information

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Forum Stats

Members
Total Members: 12406
Latest: WesleyMathis
New This Month: 12
New This Week: 2
New Today: 2
Stats
Total Posts: 39931
Total Topics: 7030
Most Online Today: 120
Most Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 07:02:45 pm)
Users Online
Members: 0
Guests: 33
Total: 33

Author Topic: Logging Impressions, but with a white dot on black web sites.  (Read 3434 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Black Viper

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 50
    • View Profile
Logging Impressions, but with a white dot on black web sites.
« on: January 26, 2010, 11:06:44 am »
Logging of impressions is working fine. I implemented Ad Seller Pro on not only my forums (using the default theme) but my main web site as well.
However, if "Advertise here" is hidden (and maybe with it not hidden), a one pixel dot image is generated. This is fine on the forums as the background is white, however, my main web site is black and it looks like I have a misplaced "period" in 3 locations (each chunk of ad space).

Example code (slightly modified to remove domain) is here:

Code: [Select]
<img src="hxxp://example.com/index.php?action=adpro;sa=v&id=1&t=1264525340" alt="" />
Any thoughts on this?

Can this image be made transparent instead of white to blend with any color web site?
Thanks in advance.

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14972
    • View Profile
Re: Logging Impressions, but with a white dot on black web sites.
« Reply #1 on: January 26, 2010, 11:41:16 am »
Fixed for 1.0.1 using a transparent gif instead.
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline Black Viper

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 50
    • View Profile
Re: Logging Impressions, but with a white dot on black web sites.
« Reply #2 on: January 26, 2010, 11:41:56 am »
Fixed for 1.0.1 using a transparent gif instead.
Well, that was fast, thanks! :)

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
11 Replies
6760 Views
Last post November 14, 2007, 07:22:12 pm
by Projump.co.uk
3 Replies
3081 Views
Last post October 31, 2010, 12:44:29 pm
by SMFHacks
2 Replies
2100 Views
Last post February 11, 2013, 10:42:46 am
by amwebby
6 Replies
3767 Views
Last post March 03, 2014, 01:55:32 pm
by dan4ever
6 Replies
2191 Views
Last post October 10, 2014, 05:59:30 pm
by HDB

+- Recent Topics

Responsive Layout by SMFHacks
November 19, 2019, 03:32:39 pm

German Translation missing in SMF 2.1R1 by SMFHacks
November 19, 2019, 02:38:42 pm

Unread items issue by SMFHacks
November 19, 2019, 10:07:32 am

Update detect mobile mode PHP5 to PHP7 by Rock Lee
November 16, 2019, 07:18:13 pm

PHP error by davejo
November 12, 2019, 12:09:47 pm

Message Editor Pro Issues by SMFHacks
November 06, 2019, 09:58:33 pm

most popular categories doesnt work by fussilet
November 02, 2019, 02:51:42 pm

Change colors of Halloween theme by SMFHacks
October 24, 2019, 11:44:59 am

prettyurls - TroubleShooting.wiki by Rock Lee
October 10, 2019, 11:37:09 am

Some issues with adding and editing a listing by ajac63
October 07, 2019, 04:16:40 am

Powered by EzPortal