Facebook  Twitter 

SMFHacks.com

+-

SMFHacks.com

+- User Information

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Forum Stats

Members
Total Members: 11809
Latest: Rheingauner
New This Month: 1
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 41640
Total Topics: 7280
Most Online Today: 92
Most Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 07:02:45 pm)
Users Online
Members: 0
Guests: 32
Total: 32

Author Topic: how do i change the menu button to say "auctions"  (Read 4519 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline prestigehackers

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 50
    • View Profile
how do i change the menu button to say "auctions"
« on: August 11, 2010, 04:21:11 pm »
instead of the button saying "classifieds" id like it to say "auctions" instead how would i make this change?

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15765
    • View Profile
Re: how do i change the menu button to say "auctions"
« Reply #1 on: August 11, 2010, 04:37:00 pm »
Modify the text in themes/default/languages/modifications.english.php

And change Classifieds to Auctions

If SMF 2.0 you have to clear the cache under forum maintenance afterwords
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline G1

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 132
    • View Profile
Re: how do i change the menu button to say "auctions"
« Reply #2 on: December 05, 2010, 05:17:00 pm »
i tried doing this with "articles" but it seems it's still there, changed the classifieds to auctions and it worked.

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15765
    • View Profile
Re: how do i change the menu button to say "auctions"
« Reply #3 on: December 05, 2010, 05:19:34 pm »
If you are using SMF 2.0 after you make a change you need to clear your SMF file cache. You can do this under Admin -> Forum Maintenance there should be a clear cache option there.
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline G1

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 132
    • View Profile
Re: how do i change the menu button to say "auctions"
« Reply #4 on: December 05, 2010, 05:31:33 pm »
already did, but its still there for some reason.  everything about articles program is in "reviews" wording now, EXCEPT for the button title lol

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15765
    • View Profile
Re: how do i change the menu button to say "auctions"
« Reply #5 on: December 05, 2010, 05:33:54 pm »
Your modifying modifications.english.php ? And this for the SMF Articles mod?
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline G1

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 132
    • View Profile
Re: how do i change the menu button to say "auctions"
« Reply #6 on: December 05, 2010, 05:35:27 pm »
Your modifying modifications.english.php ? And this for the SMF Articles mod?


yes i want articles and forums to be changed to something else, i already changed classifieds to auctions(works) since my classifieds should be my forums for free listings and such

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15765
    • View Profile
Re: how do i change the menu button to say "auctions"
« Reply #7 on: December 06, 2010, 09:19:01 am »
It should be in the modifications.english or modifications.english-ut8.php
Search the file for 'Articles' and then replace any instance of it then if SMF 2.0 clear the cache under forum maintenance.
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline G1

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 132
    • View Profile
Re: how do i change the menu button to say "auctions"
« Reply #8 on: December 06, 2010, 05:06:31 pm »
i was thinking of that but was too scared to change anything u didnt specify :) i think thatll work ill try it now.

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
2 Replies
5071 Views
Last post December 19, 2006, 11:14:00 am
by Anaila
16 Replies
10629 Views
Last post January 26, 2007, 07:30:22 pm
by joh87swe
2 Replies
9550 Views
Last post June 25, 2007, 08:04:27 am
by Jez
2 Replies
3862 Views
Last post February 17, 2009, 10:36:44 am
by Nomi
2 Replies
2797 Views
Last post April 26, 2010, 06:14:08 am
by dannyjp

+- Recent Topics

Logo and Category? by tank_fv101
January 10, 2022, 08:03:11 am

Questions about SMF Gallery Pro Folders and Gallery URL by scso1502
January 05, 2022, 03:48:27 pm

$subcats_linktree by mickjav
January 05, 2022, 03:08:29 pm

New Photos Won't Upload - Gallery Pro 8.0 or 9.0b - Old Photos Still Visible by scso1502
January 05, 2022, 02:23:16 pm

Additional Recommendations for SMF Store by SMFHacks
January 03, 2022, 02:37:10 pm

Seasons Greetings by SMFHacks
December 24, 2021, 10:02:42 pm

Problems with the contact mod by SMFHacks
December 22, 2021, 09:16:24 am

Gallery Pro v8.0 and PHP 7.4 by SMFHacks
December 16, 2021, 01:34:03 pm

Thanks mod SMF 2.1 by Monocero
November 27, 2021, 01:13:01 pm

How to change the font on a photo in SMF Gallery Pro? by SMFHacks
November 18, 2021, 09:28:11 am

Powered by EzPortal