Facebook  Twitter 

SMFHacks.com

+- +-

SMFHacks.com

+- User Information

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Forum Stats

Members
Total Members: 12370
Latest: laurieb
New This Month: 1
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 40210
Total Topics: 7081
Most Online Today: 105
Most Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 07:02:45 pm)
Users Online
Members: 1
Guests: 37
Total: 38

Author Topic: [SOLVED] Upgraded and lost button  (Read 1929 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline jacci

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 59
    • View Profile
    • maths made easy
[SOLVED] Upgraded and lost button
« on: December 10, 2010, 05:36:42 pm »
Just ran smf upgrade to rc4 and i can't get the downloads button to display in any theme any more.

the code i had in sources/subs.php was

Code: [Select]
// [Downloads] button
'downloads' => array(
'title' => $txt['Sheets'],
'href' => $scripturl . '?action=downloads',
'show' => $context['allow_downloads_view'],
'icon' => '',
),


but it doesn't seem to be working anymore,  and is no longer in subs at all

I also ran upgrade to latest downloads pro, but problem persists.

« Last Edit: December 10, 2010, 06:16:11 pm by jacci »

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15105
    • View Profile
Re: Upgraded and lost button
« Reply #1 on: December 10, 2010, 05:50:23 pm »
Have you modified your Subs.php to include that menu code?

If you did not uninstall before you upgraded to RC4. Then the downloads system will think it is still installed and will not add the button when you attempt to upgrade downloads pro.

Options are to uninstall the downloads pro all versions or modify the files manually to add support.

If you modified manually be sure to clear the cache in SMF under Admin -> Forum Maintenance.
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline jacci

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 59
    • View Profile
    • maths made easy
Re: Upgraded and lost button
« Reply #2 on: December 10, 2010, 06:05:30 pm »
I figured it out, they have changed the $context to AllowedTo format
all is good now.

i sort of upgraded everything ass-backwards and have created some issues for myself

thanks

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
6 Replies
11523 Views
Last post September 29, 2006, 10:47:11 pm
by SMFHacks
0 Replies
2781 Views
Last post October 29, 2006, 11:40:20 pm
by cssjunky
4 Replies
5303 Views
Last post December 17, 2006, 01:51:44 am
by benny
6 Replies
8785 Views
Last post April 01, 2007, 06:43:31 pm
by VAKEMP
3 Replies
3379 Views
Last post April 27, 2016, 12:37:30 pm
by SMFHacks

+- Recent Topics

Download System Lite by Rock Lee
June 03, 2020, 07:34:24 pm

Font question by SMFHacks
May 27, 2020, 08:15:26 am

Error message with latest SMF 2.1 Github build by Hatshepsut
May 25, 2020, 01:43:26 am

smfblog not working on 2.0.17 by tech9
May 20, 2020, 01:44:34 pm

Copyright removal by stbc
May 18, 2020, 01:27:57 am

Mod Verified User i can't square the image by Rock Lee
May 07, 2020, 07:56:10 pm

SMF4Mobile 2.0 released for SMF 2.0.x by SMFHacks
May 06, 2020, 12:13:14 pm

SMF Social Login Pro - Discontinued? by Nicole
May 02, 2020, 05:47:04 pm

Likes by SMFHacks
April 30, 2020, 09:50:35 pm

Upgrade Issue - by SMFHacks
April 28, 2020, 12:40:13 pm

Powered by EzPortal