Facebook  Twitter 

SMFHacks.com

+-

SMFHacks.com

+- User Information

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Forum Stats

Members
Total Members: 4260
Latest: Verrick
New This Month: 3
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 43301
Total Topics: 7525
Most Online Today: 105
Most Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 07:02:45 pm)
Users Online
Members: 0
Guests: 78
Total: 78

Author Topic: Error when "marking item shipped"  (Read 3442 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mandomercs

  • Member
  • *
  • Posts: 35
    • View Profile
Error when "marking item shipped"
« on: September 19, 2011, 08:49:47 pm »
Running 1.1.14 SMF, updated to latest store software, but I was having this issue with the previous version as well.  Something happened on our forums recently and things have been going haywire.

Anyways, I get the following message when I go to mark an item shipped in the store:

2: mysql_fetch_assoc(): 43 is not a valid MySQL result resource
File: /home/firespr/public_html/mercs/forum/Sources/Store.php
Line: 4564

Let me know what you need from me to try and solve this.

Offline mandomercs

  • Member
  • *
  • Posts: 35
    • View Profile
Re: Error when "marking item shipped"
« Reply #1 on: September 21, 2011, 07:20:10 am »
Just checking in.  If this isn't a store issue, let me know.  I can repost it over on the SMF community.  Just figured since the error originated in the Store.php file it might be something wrong there.

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 16455
    • View Profile
Re: Error when "marking item shipped"
« Reply #2 on: September 21, 2011, 06:41:57 pm »
Fixed update posted
Version 1.4.1
!Fixed bug with toggle shipping
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline mandomercs

  • Member
  • *
  • Posts: 35
    • View Profile
Re: Error when "marking item shipped"
« Reply #3 on: September 22, 2011, 07:36:35 am »
Thank you.  That did the trick.

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
1 Replies
9018 Views
Last post September 28, 2007, 11:46:07 am
by smalldonkey
1 Replies
6721 Views
Last post March 26, 2011, 01:26:09 pm
by SMFHacks
8 Replies
8494 Views
Last post September 19, 2011, 02:00:29 pm
by VividViews
2 Replies
4709 Views
Last post April 13, 2014, 11:12:24 am
by dan4ever
34 Replies
4404 Views
Last post January 22, 2023, 10:50:23 pm
by Michael Vail

+- Recent Topics

Pretty Urls extras by SMFHacks
May 13, 2024, 10:28:54 am

Mod question by Verrick
May 11, 2024, 02:42:50 pm

i have paid but cant download ad pro. by SMFHacks
May 02, 2024, 11:29:38 pm

Please Help! by SMFHacks
April 17, 2024, 08:04:55 am

Rate own images by fvlog19
April 11, 2024, 10:56:53 am

Tidy Child Boards on 2.1.4 by SMFHacks
April 04, 2024, 03:54:12 pm

Problems SMF 2.0.19 > 2.1.4 SMF Gallery Pro - Recents Images to overall header by Michel68
March 30, 2024, 12:41:08 pm

Can't DROP 'id_member'; check that column/key exists Datei: by SMFHacks
March 30, 2024, 11:58:20 am

No thumbnails on new uploads by Tonyvic
March 29, 2024, 06:26:18 am

Display the Contact Page for guests by SMFHacks
March 27, 2024, 10:55:43 am

Powered by EzPortal