Facebook  Twitter 

SMFHacks.com

+- +-

SMFHacks.com

+- User Information

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Forum Stats

Members
Total Members: 12356
Latest: Hermankidd
New This Month: 7
New This Week: 3
New Today: 1
Stats
Total Posts: 39780
Total Topics: 7006
Most Online Today: 56
Most Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 07:02:45 pm)
Users Online
Members: 0
Guests: 46
Total: 46

Author Topic: guests bidding  (Read 15660 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bob

  • Newbie
  • *
  • Posts: 38
    • View Profile
Re: guests bidding
« Reply #15 on: March 29, 2012, 11:51:18 am »
Ok I just did today.

following the same scenario, where I guest will place a bid and is prompted to login. Once he/she does login then he/she is presented with a the bid bod... They enter their bid and now, I am getting no listing is selected... I guess is better than the other message, but not what I had expected.  I had expected for the system to know the listing the guest was trying to bid on. :'(

Also the the version before use "on2" for the image now this one is using "on"... :(

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14904
    • View Profile
Re: guests bidding
« Reply #16 on: March 29, 2012, 11:54:12 am »
The issue with that page was it was doing a post which can't save the listing id when your guest. I could hide that bidding form from guests completely.
I can switch back to the on instead on2 for the image.
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline bob

  • Newbie
  • *
  • Posts: 38
    • View Profile
Re: guests bidding
« Reply #17 on: March 29, 2012, 12:17:11 pm »
I am using the board index.  So I need to have the "on2" image be selected.  That was the way it was before.  Right now "on" is what is selected, not good.

I like it the way it is....

when a guests bids they get prompted to log in... I like it
the guest logs in ...
the user is now presented with the "Place Bid .... " dialog box .... I like it
the user enters his bid and clicks on Place bid
The user gets an error  "No listing selected" ... Why?  that is the bug....

Offline bob

  • Newbie
  • *
  • Posts: 38
    • View Profile
Re: guests bidding
« Reply #18 on: March 29, 2012, 01:04:41 pm »
is there way I can select the off.png as my default icon when the classifieds is integrated with the board index via the admin tool. 

This and what I posted prior are my issues at the moment.

I appreciate all the help.

Offline bob

  • Newbie
  • *
  • Posts: 38
    • View Profile
Re: guests bidding
« Reply #19 on: March 29, 2012, 03:00:48 pm »
Oh noooo.

Now no one can bid.  They are gettingthe same error message....  No listing selected afte they try place a bid.  They entered the bid amount ... They click and get the error...

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14904
    • View Profile
Re: guests bidding
« Reply #20 on: March 29, 2012, 03:36:47 pm »
Will check it out tonight.
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline bob

  • Newbie
  • *
  • Posts: 38
    • View Profile
Re: guests bidding
« Reply #21 on: March 29, 2012, 04:08:09 pm »
thanks... I appreaciate it.

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14904
    • View Profile
Re: guests bidding
« Reply #22 on: March 30, 2012, 12:28:55 am »
Uploaded new version should help with board index and the bidding issue. Again uninstall and install new version since it affects board index.
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline bob

  • Newbie
  • *
  • Posts: 38
    • View Profile
Re: guests bidding
« Reply #23 on: March 30, 2012, 07:38:32 am »
What is the link to it?

Thanks

Offline bob

  • Newbie
  • *
  • Posts: 38
    • View Profile
Re: guests bidding
« Reply #24 on: March 30, 2012, 10:23:56 am »
the icon is fixed now.  I am back to using on2.png

I thank you for that.

But nobody can bid anything on any of the items.  Whever they do they get a

"An Error has Occurred" message box
the text for it says:
"No listing selected"...

Is there something I need to do...?  I checked the global and category permissions to see if that changed, but no everything looks normal.

 :'(

Offline bob

  • Newbie
  • *
  • Posts: 38
    • View Profile
Re: guests bidding
« Reply #25 on: March 30, 2012, 10:24:59 am »
I am about to install the original package... at least bidding worked there...

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14904
    • View Profile
Re: guests bidding
« Reply #26 on: March 30, 2012, 10:25:47 am »
When does that happen? What is the url or the error log?
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline bob

  • Newbie
  • *
  • Posts: 38
    • View Profile
Re: guests bidding
« Reply #27 on: March 30, 2012, 03:31:08 pm »
always.  it happens for anyone who tries to place a bid on any listed item.

I found no errors written in my logs.  Not like before.  Actually nothing.

this is the url when I get the error

http://guapoforum.net/index.php?action=classifieds&sa=placebid&id=14

I can create a temp account for you and pm it to you so you can see it too.  would that help?

Offline bob

  • Newbie
  • *
  • Posts: 38
    • View Profile
Re: guests bidding
« Reply #28 on: March 30, 2012, 03:33:14 pm »
sorry wrong url

this is the right one

http://guapoforum.net/index.php?action=classifieds&sa=placebid2

again please let me know if you need a temporary id to test.

Offline bob

  • Newbie
  • *
  • Posts: 38
    • View Profile
Re: guests bidding
« Reply #29 on: March 30, 2012, 03:38:02 pm »
ok just to make sure all my settings were correct.  I installed the old 2.0.11 version.  It works.  Everyone can now bid.  But the issue I had originally still persists as expected.

So 2.0.12a  has a major bug ... :'(

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
2 Replies
4356 Views
Last post November 11, 2007, 08:34:13 am
by Jump1979man
3 Replies
4190 Views
Last post November 09, 2007, 11:28:38 pm
by Jump1979man
3 Replies
4510 Views
Last post February 25, 2009, 11:52:00 pm
by Sweetwater
2 Replies
2745 Views
Last post March 04, 2009, 08:34:01 am
by Sweetwater
5 Replies
4958 Views
Last post January 26, 2010, 11:35:18 am
by SMFHacks

+- Recent Topics

[Mod]Login Menu Button by SMFHacks
July 05, 2019, 03:26:24 pm

Update by SMFHacks
June 19, 2019, 10:58:25 am

About Comments Approval by ajac63
June 12, 2019, 07:48:52 pm

Pretty Urls extras by SMFHacks
June 06, 2019, 12:14:53 pm

About using chmod to secure files by ajac63
June 05, 2019, 04:02:28 am

Bulk upload image problem by SMFHacks
June 01, 2019, 07:24:00 pm

About Watermark Options by ajac63
May 30, 2019, 05:25:39 pm

Why PayPal only by ajac63
May 30, 2019, 04:20:47 pm

Seller ToU not showing by ajac63
May 29, 2019, 01:59:24 am

Not happy by ajac63
May 28, 2019, 06:37:58 pm

Powered by EzPortal