Facebook  Twitter 

SMFHacks.com

+- +-

SMFHacks.com

+- User Information

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Forum Stats

Members
Total Members: 12415
Latest: dlhsmfhacks
New This Month: 1
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 40899
Total Topics: 7165
Most Online Today: 63
Most Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 07:02:45 pm)
Users Online
Members: 0
Guests: 32
Total: 32

Author Topic: Classified not working after deleting connected board on index  (Read 5913 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maloxan

  • Newbie
  • *
  • Posts: 31
    • View Profile
Hi

I had 3 installed boards in my index with Trade buy and sell. Afterall i didn't need 'em anyway, so I decidet to delete 'em. Now it says it makes a corrupt mistake if I try to make a new list, cause of missing board. Is there any adjustment for that somewhere? cant seem to find it.

EDIT: And one more thing. When creating a new listing, it's "trade" as default on the drop down menu. Can I make it "sell" as default instead?
« Last Edit: June 29, 2012, 09:21:41 am by Maloxan »

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15429
    • View Profile
Re: Classified not working after deleting connected board on index
« Reply #1 on: June 29, 2012, 09:41:56 am »
Quote
I had 3 installed boards in my index with Trade buy and sell. Afterall i didn't need 'em anyway, so I decidet to delete 'em. Now it says it makes a corrupt mistake if I try to make a new list, cause of missing board. Is there any adjustment for that somewhere? cant seem to find it.
What is the exact error?
You might have delete a board that you are auto posting classifieds to. Also try under Forum Maintenance -> Find and repair errors

Quote
EDIT: And one more thing. When creating a new listing, it's "trade" as default on the drop down menu. Can I make it "sell" as default instead?
What page do you see trade on? I don't that is part of the mod by default
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline Maloxan

  • Newbie
  • *
  • Posts: 31
    • View Profile
Re: Classified not working after deleting connected board on index
« Reply #2 on: June 29, 2012, 10:47:34 am »
Board structure is corrupt: Cannot find the necessary board.

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15429
    • View Profile
Re: Classified not working after deleting connected board on index
« Reply #3 on: June 29, 2012, 10:49:49 am »
You had a classified category that was auto posting then you deleted the board it was autoposting to which is now causing that error.

To fix edit any of your classifieds that were autoposting and hit save.
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline Maloxan

  • Newbie
  • *
  • Posts: 31
    • View Profile
Re: Classified not working after deleting connected board on index
« Reply #4 on: June 29, 2012, 10:54:03 am »
Classifieds --> New listing --> Choose category: Trade, sell or buy (drop down menu). And the default in the drop down is trade, and I want it to be Sell instead.

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15429
    • View Profile
Re: Classified not working after deleting connected board on index
« Reply #5 on: June 29, 2012, 10:56:43 am »
Classifieds --> New listing --> Choose category: Trade, sell or buy (drop down menu). And the default in the drop down is trade, and I want it to be Sell instead.
No easy way to do it. You would either have to edit the classifieds.template.php and look for that category and make it selected by default.


Or delete the categories start fresh and add them in the order that you want them to appear in the category select page.
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline Maloxan

  • Newbie
  • *
  • Posts: 31
    • View Profile
Re: Classified not working after deleting connected board on index
« Reply #6 on: June 29, 2012, 11:02:49 am »
You had a classified category that was auto posting then you deleted the board it was autoposting to which is now causing that error.

To fix edit any of your classifieds that were autoposting and hit save.

I'm not sure I get it. How do I fix it?..

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15429
    • View Profile
Re: Classified not working after deleting connected board on index
« Reply #7 on: June 29, 2012, 11:09:37 am »
You have to reedit each classifieds category and click save.  You had a board that you were positioning to then deleted that board.
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline Maloxan

  • Newbie
  • *
  • Posts: 31
    • View Profile
Re: Classified not working after deleting connected board on index
« Reply #8 on: June 29, 2012, 12:36:22 pm »
You have to reedit each classifieds category and click save.  You had a board that you were positioning to then deleted that board.

works now. thanks a lot.

Offline Maloxan

  • Newbie
  • *
  • Posts: 31
    • View Profile
Re: Classified not working after deleting connected board on index
« Reply #9 on: June 29, 2012, 12:40:58 pm »
Is it possible to click on a member, and view his personally gallery from there? Atm ppl have to go to the gallery section, click member galleries, find the member and then see the cats and pics. Would it be possible to make a button or a few pic samples in the members profile?

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15429
    • View Profile
Re: Classified not working after deleting connected board on index
« Reply #10 on: June 29, 2012, 12:46:34 pm »
Is it possible to click on a member, and view his personally gallery from there? Atm ppl have to go to the gallery section, click member galleries, find the member and then see the cats and pics. Would it be possible to make a button or a few pic samples in the members profile?
If you are talking to SMF Gallery Pro check out http://www.smfhacks.com/index.php/topic,162.0.html
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline Maloxan

  • Newbie
  • *
  • Posts: 31
    • View Profile
Re: Classified not working after deleting connected board on index
« Reply #11 on: June 29, 2012, 01:07:01 pm »
Great mod! Now I need to find profilelink2.xml so I can edit "View Gallery" to my language. Where's it placed?

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15429
    • View Profile
Re: Classified not working after deleting connected board on index
« Reply #12 on: June 29, 2012, 01:10:00 pm »
Normally added to themes/default/languages/modifications.english.php
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
38 Replies
37782 Views
Last post July 26, 2007, 01:48:58 pm
by v.jenner
2 Replies
4559 Views
Last post July 12, 2007, 03:58:51 am
by bullguy
4 Replies
6020 Views
Last post September 08, 2010, 03:06:44 am
by Molly
6 Replies
4839 Views
Last post February 26, 2012, 01:44:52 pm
by SMFHacks
1 Replies
2611 Views
Last post July 26, 2015, 08:01:43 pm
by SMFHacks

+- Recent Topics

Guest has high bid? by SMFHacks
May 05, 2021, 10:05:52 pm

Reorder/Sort Categories by SMFHacks
May 05, 2021, 07:05:21 pm

Moved forum to new host, new domain by Krash
May 04, 2021, 06:10:59 pm

From SMF Gallery Lite to SMF Gallery Pro by SMFHacks
May 04, 2021, 07:17:44 am

SEO Analyze question by SMFHacks
April 30, 2021, 07:35:12 pm

Many of these errors, but don't know how to replicate by scso1502
April 25, 2021, 01:21:54 pm

[Mod]Disable FLoC Tracking by SMFHacks
April 20, 2021, 09:12:36 pm

looking for SMF mods by cloudsurph
April 13, 2021, 11:59:07 am

siapamoyanganda.com/familyforum/ by SMFHacks
April 12, 2021, 07:55:58 am

Problem with SimpleAudioVideoEmbedder by Panoulis64
April 08, 2021, 09:08:58 am

Powered by EzPortal