Facebook  Twitter 

SMFHacks.com

+- +-

SMFHacks.com

+- User Information

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Forum Stats

Members
Total Members: 12389
Latest: GhostHunting
New This Month: 6
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 40333
Total Topics: 7101
Most Online Today: 33
Most Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 07:02:45 pm)
Users Online
Members: 0
Guests: 28
Total: 28

Author Topic: First test, didnt send to all  (Read 9333 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rickardm

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
First test, didnt send to all
« on: July 03, 2012, 02:39:32 am »
I have more then 5000 members in one of my forums, sent a newsletter to all members, but it seems to have stopped at 2523 sent letters.
Any idea why?

My web host doesnt have any limitations.
Can it have with session time to do?

This is a question that will effect if i buy 2 more licenses, to my two larger forums, with more then 40 000 members.
« Last Edit: July 03, 2012, 03:29:48 am by Rickardm »

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15160
    • View Profile
Re: First test, didnt send to all
« Reply #1 on: July 03, 2012, 09:01:10 am »
What SMF Version?
And what happened did the page timeout? Or were you using a campaign?
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline Rickardm

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: First test, didnt send to all
« Reply #2 on: July 03, 2012, 10:16:00 am »
SMF 2.0.2 with theme CSmanul (by crip).

No campaign, just an ordinary newsletter to all members.
I let the page show all the time, and the % was counting up to about 40%, left the computer, and when i came back i was forced to login in administration again, and i noticed that all members didnt get there letter.
I feels like the newsletters stopped going out when the admin login session elapsed?
« Last Edit: July 03, 2012, 10:19:06 am by Rickardm »

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15160
    • View Profile
Re: First test, didnt send to all
« Reply #3 on: July 03, 2012, 10:25:35 am »
Quote
I feels like the newsletters stopped going out when the admin login session elapsed?
I think that might be the case. I would check the "Disable administration security" for now when sending the newsletter. Will probably do an update to turn if off while sending a newsletter then turn it back on when the newsletter is completed
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline Rickardm

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: First test, didnt send to all
« Reply #4 on: July 03, 2012, 11:10:49 am »
Is there some way of sending the next message just to member 2523 - last one?
Or will i need to disturb all those who already gotten it?

Sending 35 000 newsletters to my members in varmepumpsforum.com will take quite a few hours, is there a risk turning admin safety off?
« Last Edit: July 03, 2012, 11:13:08 am by Rickardm »

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15160
    • View Profile
Re: First test, didnt send to all
« Reply #5 on: July 03, 2012, 11:14:21 am »
Trying to send the message just to one person member 2523? Or where it left at from member id 2523 and higher
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline Rickardm

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: First test, didnt send to all
« Reply #6 on: July 03, 2012, 11:17:47 am »
i would like to send it to member 2524 and up to the last one, member 5313.

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15160
    • View Profile
Re: First test, didnt send to all
« Reply #7 on: July 03, 2012, 11:50:13 am »
Quote
Sending 35 000 newsletters to my members in varmepumpsforum.com will take quite a few hours, is there a risk turning admin safety off?
No big risk. That security is only there mainly to prevent cross site scripting such as when an admin clicks a bad link. As long as your just doing normal tasks your fine.



I am thinking the best way to complete the rest of mailing would use a an sql query on your database to get the list then export it
Code: [Select]
SELECT email_address FROM smf_members where id_member >= 2524
Export and csv then upload the list into the newsletter pro.
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline Rickardm

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: First test, didnt send to all
« Reply #8 on: July 03, 2012, 12:55:28 pm »
Mmm, i dont use mysql-commands myself, but i guess i can buy that service to.
Am i the first one who tries to send thousands of newsletters with newsletter PRO?

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15160
    • View Profile
Re: First test, didnt send to all
« Reply #9 on: July 03, 2012, 01:10:14 pm »
I can write a quick script if that helps that you can run. Attached below save as a script.php and upload to the root of your website.
Quote
<?php
require 'SSI.php';

$request = $smcFunc['db_query']('', "
         SELECT email_address
         FROM {db_prefix}members
            WHERE ID_MEMBER >= 2524
            ");
 while ($row = mysql_fetch_assoc($request))
 {
    echo $row['email_address'] . '<br />\n';
   
 }               


?>


I have used newsletter pro on this site. And on my main sites with tens of thousands of members.


I also run a marketing company which I built an email system which can scale into sending millions per day but that is more expensive unless you are doing high volumes.
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline Rickardm

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: First test, didnt send to all
« Reply #10 on: July 03, 2012, 01:17:15 pm »
I have a lot of sites on my server, with root, do you mean in poolforum.se if the forum is in: home/d12345/poolforum.se/forum     ?

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15160
    • View Profile
Re: First test, didnt send to all
« Reply #11 on: July 03, 2012, 01:19:23 pm »
Would be in poolforum.se/forum
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline Rickardm

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: First test, didnt send to all
« Reply #12 on: July 03, 2012, 01:21:04 pm »
Does the script run by it self, or do i need to give it a commando of some sort?

The script is in place, and i have updated the email adress.
Nothing happens yet.
« Last Edit: July 03, 2012, 01:26:38 pm by Rickardm »

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15160
    • View Profile
Re: First test, didnt send to all
« Reply #13 on: July 03, 2012, 01:33:46 pm »
Hmm you just have to view it in the browser
Retry this
Code: [Select]
<?php
require 'SSI.php';

$request $smcFunc['db_query'](''"
SELECT email_address FROM {db_prefix}members WHERE ID_MEMBER >= 2524 
"
);
 while (
$row mysql_fetch_assoc($request))
 {
    echo 
$row['email_address'] . '<br />';
    
 }               


?>

And then visit http://poolforum.se/forum//script.php in your browser
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline Rickardm

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: First test, didnt send to all
« Reply #14 on: July 03, 2012, 01:38:07 pm »

\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
« Last Edit: July 03, 2012, 01:42:15 pm by Rickardm »

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
3 Replies
3610 Views
Last post June 23, 2007, 09:34:15 pm
by SMFHacks
2 Replies
4034 Views
Last post May 06, 2009, 12:25:19 am
by jacci
3 Replies
3250 Views
Last post November 23, 2010, 10:26:26 pm
by SMFHacks
5 Replies
6723 Views
Last post December 26, 2013, 01:16:18 am
by Cmely
3 Replies
2103 Views
Last post November 25, 2014, 08:40:06 am
by SMFHacks

+- Recent Topics

Listings page image not showing by Shades
September 23, 2020, 03:05:06 pm

prettyurls - TroubleShooting.wiki by SMFHacks
September 22, 2020, 04:24:47 pm

Quality of images after import by SMFHacks
September 05, 2020, 10:21:44 am

How do I download gallery images? by CWVRV
August 30, 2020, 11:50:07 pm

Deleting Empty Galleries by SMFHacks
August 30, 2020, 11:43:32 am

PHP error by davejo
August 25, 2020, 07:35:13 am

Permissions to list ads and buy items by CWVRV
August 21, 2020, 05:19:45 pm

Doubt with download permissions. by Rock Lee
August 20, 2020, 08:23:24 pm

Attachment images Upsidedown or Sideways by SMFHacks
August 18, 2020, 05:41:07 pm

[Mod]Avatars Display Integration by Hatshepsut
August 17, 2020, 11:39:54 pm

Powered by EzPortal