Facebook  Twitter 

SMFHacks.com

+-

SMFHacks.com

+- User Information

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Forum Stats

Members
Total Members: 4260
Latest: Verrick
New This Month: 3
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 43301
Total Topics: 7525
Most Online Today: 105
Most Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 07:02:45 pm)
Users Online
Members: 0
Guests: 75
Total: 75

Author Topic: Menu Editor not functioning properly  (Read 6077 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Dirtfox

  • Member
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Menu Editor not functioning properly
« on: April 09, 2016, 06:43:48 am »
When I edit a button or add a new one, it just doesn't edit my menu.  It says its been edited successfully but nothing happens.

In the attachments is my current setup with the menu associated with it.
Feel free to look on the site as well: anarchykings.com

Offline Dirtfox

  • Member
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Menu Editor not functioning properly
« Reply #1 on: April 12, 2016, 03:42:57 pm »
@Labradoodle-360 can you take a look at this?

Offline Labradoodle-360

  • Moderator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 156
    • View Profile
Re: Menu Editor not functioning properly
« Reply #2 on: April 28, 2016, 12:35:47 pm »
Hey Dirtfox,

This looks like an issue with your custom theme not displaying all of the menu items that exist. Can you shoot me an email at matthew.kerle@gmail.com with an admin login, and FTP details? Also please include a link to your website, and a reminder of what it's doing (or a link to this topic) and I'll fix it shortly after I receive the email.

Best Regards

Offline Dirtfox

  • Member
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Menu Editor not functioning properly
« Reply #3 on: April 28, 2016, 02:51:01 pm »
Just wanted to let you know I fixed the problem.
Added a few things to subs.php

Offline Labradoodle-360

  • Moderator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 156
    • View Profile
Re: Menu Editor not functioning properly
« Reply #4 on: April 28, 2016, 02:53:14 pm »
Glad to hear your problem is resolved. Are you still using Menu Editor? If not I'm happy to help you get it working with your custom theme for you.

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
3 Replies
4398 Views
Last post January 23, 2014, 10:55:55 am
by guest12036
5 Replies
7446 Views
Last post November 21, 2014, 11:31:08 pm
by SMFHacks
39 Replies
21634 Views
Last post April 28, 2016, 02:55:16 pm
by Labradoodle-360
1 Replies
5022 Views
Last post October 23, 2015, 06:23:41 pm
by Labradoodle-360
4 Replies
4625 Views
Last post June 26, 2016, 11:03:43 am
by Labradoodle-360

+- Recent Topics

Pretty Urls extras by SMFHacks
May 13, 2024, 10:28:54 am

Mod question by Verrick
May 11, 2024, 02:42:50 pm

i have paid but cant download ad pro. by SMFHacks
May 02, 2024, 11:29:38 pm

Please Help! by SMFHacks
April 17, 2024, 08:04:55 am

Rate own images by fvlog19
April 11, 2024, 10:56:53 am

Tidy Child Boards on 2.1.4 by SMFHacks
April 04, 2024, 03:54:12 pm

Problems SMF 2.0.19 > 2.1.4 SMF Gallery Pro - Recents Images to overall header by Michel68
March 30, 2024, 12:41:08 pm

Can't DROP 'id_member'; check that column/key exists Datei: by SMFHacks
March 30, 2024, 11:58:20 am

No thumbnails on new uploads by Tonyvic
March 29, 2024, 06:26:18 am

Display the Contact Page for guests by SMFHacks
March 27, 2024, 10:55:43 am

Powered by EzPortal