Facebook  Twitter 

SMFHacks.com

+-

SMFHacks.com

+- User Information

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Forum Stats

Members
Total Members: 4239
Latest: 3dickulus
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 43126
Total Topics: 7500
Most Online Today: 52
Most Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 07:02:45 pm)
Users Online
Members: 1
Guests: 47
Total: 48

Author Topic: Installed MOD but now forum won't work  (Read 6509 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nochin98

  • Member
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Installed MOD but now forum won't work
« on: November 18, 2013, 11:56:56 am »
Hello,

I installed this mod with no issues, but now whenever I try to navigate anywhere in my forum, all I get is a white blank page.

Help, please. Anyone else had this issue?

Offline Labradoodle-360

  • Moderator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 156
    • View Profile
Re: Installed MOD but now forum won't work
« Reply #1 on: November 18, 2013, 12:32:17 pm »
What version of SMF? Any error warnings when you were trying to install it via Package Manager? Also, what version of PHP is your server running?

Offline nochin98

  • Member
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Installed MOD but now forum won't work
« Reply #2 on: November 18, 2013, 12:38:59 pm »
SMF: 2.0.6
No error warnings when going through Package Manager
PHP: 5.4

I am in the process of upgrading my Forum through SMF to recover it. This has allowed me to get back into my Forums, however I have not tried to re-install this mod yet. I have the menu editor lite installed and it is working fine.

Offline Labradoodle-360

  • Moderator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 156
    • View Profile
Re: Installed MOD but now forum won't work
« Reply #3 on: November 18, 2013, 01:38:41 pm »
Can you PM me a link, login and FTP details and I can install it for you?

Offline nochin98

  • Member
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Installed MOD but now forum won't work
« Reply #4 on: November 18, 2013, 02:16:56 pm »
Now getting this error after re-installing:

Unknown column 'extra' in 'field list'
File: /home2/eigfivsi/public_html/Sources/menu-editor-pro/resources/tasks.php
Line: 212

My forum no longer goes white however, now only the menu disappears.

Offline nochin98

  • Member
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Installed MOD but now forum won't work
« Reply #5 on: November 18, 2013, 02:41:53 pm »
Hello,

Thanks for the offer. I've solved the problem now. For some reason the database file was not updating the menu items table from the Menu Editor Lite. I deleted the tables manually then re-installed. Seems to work fine now.

Looks like a great mod!

Thanks,

Mike

Offline Labradoodle-360

  • Moderator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 156
    • View Profile
Re: Installed MOD but now forum won't work
« Reply #6 on: November 19, 2013, 01:39:51 pm »
Hello Mike!

Yeah, you have to uninstall Menu Editor Lite first, and check the box to remove the database tables. It should say that in the read me for installation, but because of how frequent an issue this is, I'll probably have to release a patch that ports Menu Editor Lite to Pro.

Please let me know if you encounter any further issues, or have any comments!

Best Regards,
Matthew "Labradoodle-360" Kerle

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
17 Replies
15190 Views
Last post January 23, 2007, 09:20:12 am
by ksshane
3 Replies
4580 Views
Last post July 19, 2007, 11:16:52 pm
by Tick
2 Replies
3717 Views
Last post August 27, 2007, 07:04:37 pm
by tadams720
2 Replies
8127 Views
Last post May 14, 2008, 07:28:49 pm
by iturner5150
3 Replies
7440 Views
Last post November 04, 2022, 01:40:14 pm
by Nicole

+- Recent Topics

“Insert from Gallery” by apothocary
November 21, 2023, 07:25:28 am

SMFHacks Black Friday Sale 2023! by SMFHacks
November 19, 2023, 12:05:51 pm

File Count by SMFHacks
November 11, 2023, 11:46:46 am

Theme Changer by SMFHacks
November 09, 2023, 04:30:05 pm

Pretty Urls extras by SMFHacks
November 08, 2023, 05:23:14 pm

Member group access to emojis by SMFHacks
October 22, 2023, 07:24:12 am

Miscellaneous errors - don't know why by SMFHacks
October 13, 2023, 09:28:50 am

Follow / Follower Mod? by Nicole
October 06, 2023, 07:37:20 am

Mods supporting custom themes? by SMFHacks
October 02, 2023, 04:20:18 pm

Version 6.1.6 issues by SMFHacks
September 30, 2023, 07:54:52 am

Powered by EzPortal