Facebook  Twitter 

SMFHacks.com

+- +-

SMFHacks.com

+- User Information

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Forum Stats

Members
Total Members: 12424
Latest: serbenfiquista
New This Month: 5
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 40041
Total Topics: 7046
Most Online Today: 53
Most Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 07:02:45 pm)
Users Online
Members: 0
Guests: 35
Total: 35

Author Topic: Problem Leaving Feedback in Trader System Mod.  (Read 2331 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mrnuke7175

  • Newbie
  • *
  • Posts: 24
    • View Profile
Problem Leaving Feedback in Trader System Mod.
« on: February 25, 2015, 09:28:32 pm »
I just was made aware of this bug now.

I am using concurrently the Trader system for normal classifieds, and the SMF Classifieds system I just recently bought and setup.
I am using both as the SMF Classifieds system just doesn't seem to be accepted by people and is a bit limited so to say. Either way,
now that it's installed, nobody can leave feedback without getting this error :
"You must select a Classifieds listing that you have bid on or created to leave feedback for this user. "

Before, you could leave feedback to anyone using the Profile->Trader System with no issues.

Any idea how to fix this? If this doesn't work, I'll have to completely remove the SMF Classifieds I just bought and throw it pretty much out.

Thanks

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15023
    • View Profile
Re: Problem Leaving Feedback in Trader System Mod.
« Reply #1 on: February 25, 2015, 09:34:45 pm »
Under classifieds configuration -> Settings
Uncheck this option "Trader System feedback only after winning a listing/auction"
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline mrnuke7175

  • Newbie
  • *
  • Posts: 24
    • View Profile
Re: Problem Leaving Feedback in Trader System Mod.
« Reply #2 on: February 25, 2015, 09:58:45 pm »
Thanks, I tried that and it did not work.

I ended up having to manually remove the Trader system, then re-install it. I had 1.6 Before updating from 2.0.4 to 2.0.9 (in many steps), so somewhere during the updates some codes changed as I was not able to uninstall using the Package manager. Manually worked , then re-installed 1.7 and it works now.

THank You

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
3 Replies
5809 Views
Last post July 03, 2006, 02:23:31 am
by MyFSI
22 Replies
10752 Views
Last post April 16, 2007, 06:50:27 am
by SMFHacks
3 Replies
3659 Views
Last post December 15, 2007, 07:42:15 pm
by SMFHacks
5 Replies
5548 Views
Last post February 04, 2011, 04:49:11 am
by peterae
2 Replies
2261 Views
Last post May 06, 2011, 06:23:17 am
by sirkiu

+- Recent Topics

Order of photos by D4611001
Today at 12:06:36 pm

Cannot install by SMFHacks
January 18, 2020, 09:40:56 pm

Call to undefined function mysql_query() by SMFHacks
January 18, 2020, 02:06:47 pm

English British Translation file by HAL9000
January 17, 2020, 05:44:28 pm

Characters dispayed as boxes by SMFHacks
January 16, 2020, 07:21:51 am

Multiple adds where one used to be? by SMFHacks
January 07, 2020, 08:20:38 am

Ribbon Theme Logo Position by slizzie1986
January 06, 2020, 08:52:31 pm

System enhancement? by SMFHacks
January 03, 2020, 09:22:45 am

Pretty Url Pro Is it compatible with 7.2? by Rock Lee
January 01, 2020, 08:53:50 pm

SMF Cookie Change Compatibly by HDB
December 28, 2019, 03:33:49 pm

Powered by EzPortal