Facebook  Twitter 

SMFHacks.com

+-

SMFHacks.com

+- User Information

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Forum Stats

Members
Total Members: 4200
Latest: [chrisB]
New This Month: 4
New This Week: 1
New Today: 1
Stats
Total Posts: 42602
Total Topics: 7433
Most Online Today: 103
Most Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 07:02:45 pm)
Users Online
Members: 2
Guests: 55
Total: 57

Author Topic: Problem Leaving Feedback in Trader System Mod.  (Read 3331 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mrnuke7175

  • Member
  • *
  • Posts: 24
    • View Profile
Problem Leaving Feedback in Trader System Mod.
« on: February 25, 2015, 09:28:32 pm »
I just was made aware of this bug now.

I am using concurrently the Trader system for normal classifieds, and the SMF Classifieds system I just recently bought and setup.
I am using both as the SMF Classifieds system just doesn't seem to be accepted by people and is a bit limited so to say. Either way,
now that it's installed, nobody can leave feedback without getting this error :
"You must select a Classifieds listing that you have bid on or created to leave feedback for this user. "

Before, you could leave feedback to anyone using the Profile->Trader System with no issues.

Any idea how to fix this? If this doesn't work, I'll have to completely remove the SMF Classifieds I just bought and throw it pretty much out.

Thanks

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 16156
    • View Profile
Re: Problem Leaving Feedback in Trader System Mod.
« Reply #1 on: February 25, 2015, 09:34:45 pm »
Under classifieds configuration -> Settings
Uncheck this option "Trader System feedback only after winning a listing/auction"
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline mrnuke7175

  • Member
  • *
  • Posts: 24
    • View Profile
Re: Problem Leaving Feedback in Trader System Mod.
« Reply #2 on: February 25, 2015, 09:58:45 pm »
Thanks, I tried that and it did not work.

I ended up having to manually remove the Trader system, then re-install it. I had 1.6 Before updating from 2.0.4 to 2.0.9 (in many steps), so somewhere during the updates some codes changed as I was not able to uninstall using the Package manager. Manually worked , then re-installed 1.7 and it works now.

THank You

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
3 Replies
6684 Views
Last post July 03, 2006, 02:23:31 am
by MyFSI
22 Replies
11734 Views
Last post April 16, 2007, 06:50:27 am
by SMFHacks
3 Replies
4095 Views
Last post December 15, 2007, 07:42:15 pm
by SMFHacks
5 Replies
6426 Views
Last post February 04, 2011, 04:49:11 am
by peterae
2 Replies
2961 Views
Last post May 06, 2011, 06:23:17 am
by sirkiu

+- Recent Topics

Errors with SMF2WPBridge by SMFHacks
Today at 12:21:25 pm

Undefined index: id by Shades
Today at 12:15:20 pm

Permissions query by davejo
Today at 01:31:46 am

"Notify all store admins of item purchase" Not Working in SMF 2.1.2 or 2.1.3 by Michael Vail
Today at 01:02:34 am

Additional Recommendations for SMF Store by Michael Vail
November 26, 2022, 12:49:58 pm

SMF Store 5.0 Beta Errors - Trying to access array offset on value of type null by Michael Vail
November 26, 2022, 12:07:42 pm

Modification: Subcategories total in main gallery view by VisiGod
November 26, 2022, 11:27:34 am

Change log for Downloads Pro 6.13 and 6.14 by Nicole
November 20, 2022, 08:24:34 am

Release date? by SMFHacks
November 20, 2022, 08:09:10 am

Can't install due to missing file? by SMFHacks
November 18, 2022, 06:55:45 pm

Powered by EzPortal