Facebook  Twitter 

SMFHacks.com

+-

SMFHacks.com

+- User Information

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Forum Stats

Members
Total Members: 11809
Latest: Rheingauner
New This Month: 1
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 41640
Total Topics: 7280
Most Online Today: 92
Most Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 07:02:45 pm)
Users Online
Members: 0
Guests: 35
Total: 35

Author Topic: Error When Opening Admin Panel  (Read 7363 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HDB

  • SMF Gallery Pro Customer
  • Member
  • *****
  • Posts: 49
    • View Profile
    • HDBitchin, a Harley Davidson Community and Technical Forum
Error When Opening Admin Panel
« on: April 03, 2016, 01:47:54 pm »
Just purchased your Awesome Posts Ratings mod and it appears to be working as it should in the forums but I have the following error that is consistently logging each time I load my Admin CP. With each access to the Admin CP I get the below error.

8: Undefined index: downloads_text_settings
Apply Filter: Only show the errors from this file
File: /home/hdbitchin/public_html/Sources/Admin.php
Line: 380

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15765
    • View Profile
Re: Error When Opening Admin Panel
« Reply #1 on: April 03, 2016, 01:49:49 pm »
Add this line of text to your themes/default/languages/modifications.english.php file

Code: [Select]
$txt['downloads_text_settings'] = 'Settings';
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/
Like Like x 1 View List

Offline HDB

  • SMF Gallery Pro Customer
  • Member
  • *****
  • Posts: 49
    • View Profile
    • HDBitchin, a Harley Davidson Community and Technical Forum
Re: Error When Opening Admin Panel
« Reply #2 on: April 03, 2016, 02:02:18 pm »
Just like the mod says "Awesome"!! That fixed it!
Agree Agree x 1 View List

Offline HDB

  • SMF Gallery Pro Customer
  • Member
  • *****
  • Posts: 49
    • View Profile
    • HDBitchin, a Harley Davidson Community and Technical Forum
Re: Error When Opening Admin Panel
« Reply #3 on: April 03, 2016, 05:51:31 pm »
Would anything in the install of the Awesome Post Ratings have caused embedded YouTube videos to no longer show on my SSL forum?

I use your SMFHacks mod "Simple Audio Video Embedder" and after installing Awesome Post Ratings I have noticed on certain browsers that the embedded YouTube video is now being deemed as insecure and my SSL protection on my forum is blocking that content on certain broswers. Everything was working well before but after installing Awesome Post Ratings the YouTube videos are blocked as non-secure content. 

The Simple Audio Video Embedder is at Version 3.6.2 which should handle both https and http which it was doing prior with my SSL cert.  Seems like this change or setback occurred with this new install of Awesome Post Ratings.

I have no errors in my log. I also turned Awesome Post Ratings off and it made no difference.

One thing to note is that YouTube videos in the SMF Gallery Pro are fine. They show and are not blocked content.

« Last Edit: April 03, 2016, 06:12:22 pm by HDB »

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15765
    • View Profile
Re: Re: Error When Opening Admin Panel
« Reply #4 on: April 03, 2016, 06:25:37 pm »
No it shouldn't I run that same mod on my test site as well. Make sure under awesome post ratings that the url is https:// too
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline HDB

  • SMF Gallery Pro Customer
  • Member
  • *****
  • Posts: 49
    • View Profile
    • HDBitchin, a Harley Davidson Community and Technical Forum
Re: Re: Error When Opening Admin Panel
« Reply #5 on: April 03, 2016, 06:31:14 pm »
Yes that is showing https for the URL path the apricons.

A quick check shows vimeo and facebook videos are OK. YouTube is not.
« Last Edit: April 03, 2016, 06:34:02 pm by HDB »

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15765
    • View Profile
Re: Re: Error When Opening Admin Panel
« Reply #6 on: April 03, 2016, 06:47:09 pm »
Do you have a link to the page?
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline HDB

  • SMF Gallery Pro Customer
  • Member
  • *****
  • Posts: 49
    • View Profile
    • HDBitchin, a Harley Davidson Community and Technical Forum
Re: Re: Error When Opening Admin Panel
« Reply #7 on: April 03, 2016, 06:56:28 pm »
Here is a link to a page that has several YouTube videos that don't show...

https://hdbitchin.com/index.php/topic,884.0.html

In that thread you will see replies 2, 3, 4 and 5 are missing the videos.

I can uncheck "Youtube Short Url" in the settings and the raw links will appear. Right now I have it checked. In Firefox I get spacing for where the videos should be but no videos. If you tell the page to disable the protection that SSL is doing you will see the videos.

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15765
    • View Profile
Re: Re: Error When Opening Admin Panel
« Reply #8 on: April 03, 2016, 07:00:21 pm »
All those youtube links are http:// try changing it https:// and see if it helps.
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline HDB

  • SMF Gallery Pro Customer
  • Member
  • *****
  • Posts: 49
    • View Profile
    • HDBitchin, a Harley Davidson Community and Technical Forum
Re: Re: Error When Opening Admin Panel
« Reply #9 on: April 03, 2016, 07:04:06 pm »
I did do that on another page that had a single youtube video and it did not help. I will try again.

Offline HDB

  • SMF Gallery Pro Customer
  • Member
  • *****
  • Posts: 49
    • View Profile
    • HDBitchin, a Harley Davidson Community and Technical Forum
Re: Re: Error When Opening Admin Panel
« Reply #10 on: April 03, 2016, 07:06:27 pm »
I did it on this page/thread and it didn't help.

https://hdbitchin.com/index.php/topic,3586.0.html

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15765
    • View Profile
Re: Re: Error When Opening Admin Panel
« Reply #11 on: April 03, 2016, 07:11:31 pm »
Reinstall SAVE it seems like you do not have the latest one the current embed code would use
<iframe title="YouTube video player" width="640" height="480" src="//www.
Instead of
<iframe title="YouTube video player" width="640" height="480" src="http://www.
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline HDB

  • SMF Gallery Pro Customer
  • Member
  • *****
  • Posts: 49
    • View Profile
    • HDBitchin, a Harley Davidson Community and Technical Forum
Re: Re: Error When Opening Admin Panel
« Reply #12 on: April 03, 2016, 07:13:33 pm »
All those youtube links are http:// try changing it https:// and see if it helps.
I went back and did that with the first thread and now all of them are https:// in this thread...

https://hdbitchin.com/index.php/topic,884.0.html

All links in replies 2, 3, 4 and 5 are now http://

Offline HDB

  • SMF Gallery Pro Customer
  • Member
  • *****
  • Posts: 49
    • View Profile
    • HDBitchin, a Harley Davidson Community and Technical Forum
Re: Re: Error When Opening Admin Panel
« Reply #13 on: April 03, 2016, 07:19:55 pm »
Reinstall SAVE it seems like you do not have the latest one the current embed code would use
<iframe title="YouTube video player" width="640" height="480" src="//www.
Instead of
<iframe title="YouTube video player" width="640" height="480" src="http://www.
It will take some manual edits since I get this when trying to unistall SAVE...

 Find Select
Code: [Select]
'mediapro' => array(
'title' => $txt['mediapro_admin'],
'permission' => array('admin_forum'),
'areas' => array(
'mediapro' => array(
'label' => $txt['mediapro_settings'],
'file' => 'AutoEmbedMediaPro2.php',
'function' => 'MediaProMain',
'custom_url' => $scripturl . '?action=admin;area=mediapro;sa=settings;sesc=' . $sc,
'icon' => 'server.gif',
'permission' => array('admin_forum'),
'subsections' => array(
'settings' => array($txt['mediapro_settings']),
'copyright' => array($txt['mediapro_copyremove']),
),
),

),
),

'layout' => array(
'title' => $txt['layout_controls'],
Replace
Code: [Select]
'layout' => array(
'title' => $txt['layout_controls'],'layout' => array(
'title' => $txt['layout_controls'],

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15765
    • View Profile
Re: Re: Error When Opening Admin Panel
« Reply #14 on: April 03, 2016, 07:27:50 pm »
Or you can rerun the install.php file and then resave your SAVE configuration to load the new embed codes
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
12 Replies
10402 Views
Last post November 23, 2006, 04:03:50 am
by justafishermen
5 Replies
6157 Views
Last post January 20, 2008, 07:11:47 pm
by eg-eliteghost
3 Replies
6419 Views
Last post April 30, 2007, 02:54:20 pm
by j3cubcapt
3 Replies
5000 Views
Last post September 15, 2007, 10:30:22 pm
by rumboogy
6 Replies
7066 Views
Last post August 10, 2008, 06:24:09 pm
by MoreBloodWine

+- Recent Topics

Logo and Category? by tank_fv101
January 10, 2022, 08:03:11 am

Questions about SMF Gallery Pro Folders and Gallery URL by scso1502
January 05, 2022, 03:48:27 pm

$subcats_linktree by mickjav
January 05, 2022, 03:08:29 pm

New Photos Won't Upload - Gallery Pro 8.0 or 9.0b - Old Photos Still Visible by scso1502
January 05, 2022, 02:23:16 pm

Additional Recommendations for SMF Store by SMFHacks
January 03, 2022, 02:37:10 pm

Seasons Greetings by SMFHacks
December 24, 2021, 10:02:42 pm

Problems with the contact mod by SMFHacks
December 22, 2021, 09:16:24 am

Gallery Pro v8.0 and PHP 7.4 by SMFHacks
December 16, 2021, 01:34:03 pm

Thanks mod SMF 2.1 by Monocero
November 27, 2021, 01:13:01 pm

How to change the font on a photo in SMF Gallery Pro? by SMFHacks
November 18, 2021, 09:28:11 am

Powered by EzPortal