Facebook  Twitter 

SMFHacks.com

+-

SMFHacks.com

+- User Information

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Forum Stats

Members
Total Members: 11834
Latest: Volker S
New This Month: 1
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 42319
Total Topics: 7381
Most Online Today: 219
Most Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 07:02:45 pm)
Users Online
Members: 0
Guests: 36
Total: 36

Author Topic: Menu Editor not functioning properly  (Read 4984 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Dirtfox

  • Member
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Menu Editor not functioning properly
« on: April 09, 2016, 06:43:48 am »
When I edit a button or add a new one, it just doesn't edit my menu.  It says its been edited successfully but nothing happens.

In the attachments is my current setup with the menu associated with it.
Feel free to look on the site as well: anarchykings.com

Offline Dirtfox

  • Member
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Menu Editor not functioning properly
« Reply #1 on: April 12, 2016, 03:42:57 pm »
@Labradoodle-360 can you take a look at this?

Offline Labradoodle-360

  • Moderator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 156
    • View Profile
Re: Menu Editor not functioning properly
« Reply #2 on: April 28, 2016, 12:35:47 pm »
Hey Dirtfox,

This looks like an issue with your custom theme not displaying all of the menu items that exist. Can you shoot me an email at matthew.kerle@gmail.com with an admin login, and FTP details? Also please include a link to your website, and a reminder of what it's doing (or a link to this topic) and I'll fix it shortly after I receive the email.

Best Regards

Offline Dirtfox

  • Member
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Menu Editor not functioning properly
« Reply #3 on: April 28, 2016, 02:51:01 pm »
Just wanted to let you know I fixed the problem.
Added a few things to subs.php

Offline Labradoodle-360

  • Moderator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 156
    • View Profile
Re: Menu Editor not functioning properly
« Reply #4 on: April 28, 2016, 02:53:14 pm »
Glad to hear your problem is resolved. Are you still using Menu Editor? If not I'm happy to help you get it working with your custom theme for you.

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
3 Replies
3345 Views
Last post January 23, 2014, 10:55:55 am
by guest12036
5 Replies
5830 Views
Last post November 21, 2014, 11:31:08 pm
by SMFHacks
39 Replies
18327 Views
Last post April 28, 2016, 02:55:16 pm
by Labradoodle-360
1 Replies
3593 Views
Last post October 23, 2015, 06:23:41 pm
by Labradoodle-360
4 Replies
3577 Views
Last post June 26, 2016, 11:03:43 am
by Labradoodle-360

+- Recent Topics

Profile Gallery Link by Hatshepsut
July 04, 2022, 11:00:01 pm

Trying to access array offset on value of type null by SMFHacks
July 04, 2022, 08:14:20 pm

Pictures appearing in post by SMFHacks
July 04, 2022, 12:56:40 pm

Error When Uploading Gifs To Subcategories by SMFHacks
July 03, 2022, 05:50:19 pm

SMF forum by davejo
June 27, 2022, 01:16:25 am

Quick-moderation checkboxes by davejo
June 22, 2022, 09:27:24 am

Add option to Main Menu bar by Shades
June 21, 2022, 12:23:00 am

Logo and Category? by SMFHacks
June 12, 2022, 03:43:31 pm

prettyurls - TroubleShooting.wiki by GhostHunting
June 12, 2022, 02:52:57 pm

[Mod]Modification Update Version Checker by SMFHacks
June 06, 2022, 09:25:39 pm

Powered by EzPortal