Facebook  Twitter 

SMFHacks.com

+- +-

SMFHacks.com

+- User Information

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Forum Stats

Members
Total Members: 12411
Latest: PabloWatts
New This Month: 1
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 39948
Total Topics: 7033
Most Online Today: 67
Most Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 07:02:45 pm)
Users Online
Members: 0
Guests: 35
Total: 35

Author Topic: Menu Editor not functioning properly  (Read 3940 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Dirtfox

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Menu Editor not functioning properly
« on: April 09, 2016, 06:43:48 am »
When I edit a button or add a new one, it just doesn't edit my menu.  It says its been edited successfully but nothing happens.

In the attachments is my current setup with the menu associated with it.
Feel free to look on the site as well: anarchykings.com

Offline Dirtfox

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Menu Editor not functioning properly
« Reply #1 on: April 12, 2016, 03:42:57 pm »
@Labradoodle-360 can you take a look at this?

Offline Labradoodle-360

  • Moderator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 156
    • View Profile
Re: Menu Editor not functioning properly
« Reply #2 on: April 28, 2016, 12:35:47 pm »
Hey Dirtfox,

This looks like an issue with your custom theme not displaying all of the menu items that exist. Can you shoot me an email at matthew.kerle@gmail.com with an admin login, and FTP details? Also please include a link to your website, and a reminder of what it's doing (or a link to this topic) and I'll fix it shortly after I receive the email.

Best Regards

Offline Dirtfox

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Menu Editor not functioning properly
« Reply #3 on: April 28, 2016, 02:51:01 pm »
Just wanted to let you know I fixed the problem.
Added a few things to subs.php

Offline Labradoodle-360

  • Moderator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 156
    • View Profile
Re: Menu Editor not functioning properly
« Reply #4 on: April 28, 2016, 02:53:14 pm »
Glad to hear your problem is resolved. Are you still using Menu Editor? If not I'm happy to help you get it working with your custom theme for you.

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
3 Replies
2803 Views
Last post January 23, 2014, 10:55:55 am
by moltenbear
5 Replies
4924 Views
Last post November 21, 2014, 11:31:08 pm
by SMFHacks
39 Replies
14603 Views
Last post April 28, 2016, 02:55:16 pm
by Labradoodle-360
1 Replies
2729 Views
Last post October 23, 2015, 06:23:41 pm
by Labradoodle-360
4 Replies
2644 Views
Last post June 26, 2016, 11:03:43 am
by Labradoodle-360

+- Recent Topics

hashTags only used by admins, but visible to everyone? by SMFHacks
December 04, 2019, 11:08:35 am

Responsive Layout by Matthias
November 30, 2019, 03:05:57 pm

Secure connection failed Pretty Url Pro by Rock Lee
November 26, 2019, 10:44:23 am

Black Friday Sale Week 2019 by SMFHacks
November 23, 2019, 04:47:56 pm

German Translation missing in SMF 2.1R1 by SMFHacks
November 19, 2019, 02:38:42 pm

Unread items issue by SMFHacks
November 19, 2019, 10:07:32 am

Update detect mobile mode PHP5 to PHP7 by Rock Lee
November 16, 2019, 07:18:13 pm

PHP error by davejo
November 12, 2019, 12:09:47 pm

Message Editor Pro Issues by SMFHacks
November 06, 2019, 09:58:33 pm

most popular categories doesnt work by fussilet
November 02, 2019, 02:51:42 pm

Powered by EzPortal