Facebook  Twitter 

SMFHacks.com

+- +-

SMFHacks.com

+- User Information

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Forum Stats

Members
Total Members: 12424
Latest: serbenfiquista
New This Month: 5
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 40043
Total Topics: 7047
Most Online Today: 60
Most Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 07:02:45 pm)
Users Online
Members: 0
Guests: 32
Total: 32

Author Topic: Menu Editor not functioning properly  (Read 3969 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Dirtfox

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Menu Editor not functioning properly
« on: April 09, 2016, 06:43:48 am »
When I edit a button or add a new one, it just doesn't edit my menu.  It says its been edited successfully but nothing happens.

In the attachments is my current setup with the menu associated with it.
Feel free to look on the site as well: anarchykings.com

Offline Dirtfox

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Menu Editor not functioning properly
« Reply #1 on: April 12, 2016, 03:42:57 pm »
@Labradoodle-360 can you take a look at this?

Offline Labradoodle-360

  • Moderator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 156
    • View Profile
Re: Menu Editor not functioning properly
« Reply #2 on: April 28, 2016, 12:35:47 pm »
Hey Dirtfox,

This looks like an issue with your custom theme not displaying all of the menu items that exist. Can you shoot me an email at matthew.kerle@gmail.com with an admin login, and FTP details? Also please include a link to your website, and a reminder of what it's doing (or a link to this topic) and I'll fix it shortly after I receive the email.

Best Regards

Offline Dirtfox

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Menu Editor not functioning properly
« Reply #3 on: April 28, 2016, 02:51:01 pm »
Just wanted to let you know I fixed the problem.
Added a few things to subs.php

Offline Labradoodle-360

  • Moderator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 156
    • View Profile
Re: Menu Editor not functioning properly
« Reply #4 on: April 28, 2016, 02:53:14 pm »
Glad to hear your problem is resolved. Are you still using Menu Editor? If not I'm happy to help you get it working with your custom theme for you.

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
3 Replies
2827 Views
Last post January 23, 2014, 10:55:55 am
by moltenbear
5 Replies
4973 Views
Last post November 21, 2014, 11:31:08 pm
by SMFHacks
39 Replies
14781 Views
Last post April 28, 2016, 02:55:16 pm
by Labradoodle-360
1 Replies
2748 Views
Last post October 23, 2015, 06:23:41 pm
by Labradoodle-360
4 Replies
2687 Views
Last post June 26, 2016, 11:03:43 am
by Labradoodle-360

+- Recent Topics

SMF Store 4.0 Released by SMFHacks
January 26, 2020, 12:11:56 pm

Order of photos by D4611001
January 21, 2020, 12:06:36 pm

Cannot install by SMFHacks
January 18, 2020, 09:40:56 pm

Call to undefined function mysql_query() by SMFHacks
January 18, 2020, 02:06:47 pm

English British Translation file by HAL9000
January 17, 2020, 05:44:28 pm

Characters dispayed as boxes by SMFHacks
January 16, 2020, 07:21:51 am

Multiple adds where one used to be? by SMFHacks
January 07, 2020, 08:20:38 am

Ribbon Theme Logo Position by slizzie1986
January 06, 2020, 08:52:31 pm

System enhancement? by SMFHacks
January 03, 2020, 09:22:45 am

Pretty Url Pro Is it compatible with 7.2? by Rock Lee
January 01, 2020, 08:53:50 pm

Powered by EzPortal