Facebook  Twitter 

SMFHacks.com

+- +-

SMFHacks.com

+- User Information

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Forum Stats

Members
Total Members: 12000
Latest: Suz
New This Month: 12
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 38203
Total Topics: 6732
Most Online Today: 105
Most Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 07:02:45 pm)
Users Online
Members: 0
Guests: 41
Total: 41

Author Topic: Images Uploading, but Not Displaying  (Read 1104 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ruckdog

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Images Uploading, but Not Displaying
« on: July 05, 2017, 10:15:30 pm »
Hello!

I just found this mod, and it looks like its exactly what I'm looking for  8)

Unfortunately, I'm having issues getting it to work  on my install. The package seems to install fine, and everything about it seems to work...except the images won't display. What's odd is that when I copy and paste the direct link into the browser tab, the image comes up just fine. For some reason though, the thumbnails aren't generating and the image doesn't show up through the gallery link in the forums. I can see the image and the thumbnail in the gallery folder in my file manager, so I know that the files are uploading correctly and the thumbnails are being generated correctly. Any ideas?

Here is the link to my forums:

http://www.manbattlestations.com/forum/index.php?action=gallery

Thanks!

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14159
    • View Profile
Re: Images Uploading, but Not Displaying
« Reply #1 on: July 05, 2017, 10:19:42 pm »
Your image url needs to be fixed under Admin configuration
Change it to
http:///www.manbattlestations.com/forum/
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others! Also contests/promotions for verified sites.

Offline Ruckdog

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Images Uploading, but Not Displaying
« Reply #2 on: July 06, 2017, 06:14:33 am »
It's working now!  8)

I actually had to change the image Payne to:

http://www.manbattlestations.com/forum/gallery/

Thanks for your help!

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14159
    • View Profile
Re: Images Uploading, but Not Displaying
« Reply #3 on: July 06, 2017, 05:02:31 pm »
Glad you have it working!
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others! Also contests/promotions for verified sites.

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
16 Replies
8621 Views
Last post November 12, 2007, 09:02:29 pm
by Rafferty
2 Replies
4823 Views
Last post January 07, 2008, 08:08:52 pm
by SMFHacks
2 Replies
2568 Views
Last post April 18, 2008, 08:37:12 am
by talon
7 Replies
2505 Views
Last post August 31, 2014, 09:40:44 pm
by SMFHacks
19 Replies
3725 Views
Last post July 25, 2015, 08:40:29 pm
by SMFHacks

+- Recent Topics

403 error by SMFHacks
September 23, 2017, 12:21:30 am

Purchase Notification Email to Store Admins by scso1502
September 19, 2017, 06:00:12 pm

Can't save ad code and errors in log. by SMFHacks
September 15, 2017, 12:40:15 pm

After migrating from http to https I started getting these errors by ApplianceJunk
September 14, 2017, 10:58:38 pm

SMF Gallery and https green padlock? by ApplianceJunk
September 14, 2017, 10:02:46 pm

AudioVideoEmbedder: attached files by SMFHacks
September 14, 2017, 10:58:51 am

Contact Page Version 4.0 by Binkie
September 10, 2017, 11:26:19 am

Can Generated Threads Display The Thumbnail Instead Of The Full Size Image? by Sockratease
September 09, 2017, 06:40:12 pm

Double purchase membergroup fix by SMFHacks
September 09, 2017, 12:30:06 pm

How do I prevent "moved" topic notifications on bulk movement of topics? by shuban
September 09, 2017, 11:25:25 am

Powered by EzPortal