Facebook  Twitter 

SMFHacks.com

+- +-

SMFHacks.com

+- User Information

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Forum Stats

Members
Total Members: 12350
Latest: cl4ude327
New This Month: 2
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 40055
Total Topics: 7053
Most Online Today: 44
Most Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 07:02:45 pm)
Users Online
Members: 0
Guests: 34
Total: 34

Author Topic: Image Linking Codes section missing after install  (Read 1035 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ted245

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Image Linking Codes section missing after install
« on: August 11, 2017, 05:33:00 am »
SMF 2.0.14, Default Curve Theme

While waiting for a reply to my other support question about installing this mod in ShelfLife theme, I did install it in the default Curve theme as there were no errors showing in preflight install.

Installation was successful according to installer. Only problem is there are no icons anywhere in a post/thread.

The Ratings List shows all the icons Enabled, but they aren't displaying despite the Installer indicating no errors and a successful installation in the Default

Checking Settings for Awesome Post Ratings I discovered the Settings page didn't have the three Image Linking Codes section as shown in one of the images about the mod here... http://www.smfhacks.com/index.php?action=gallery;sa=view;id=78

Maybe these Linking Codes aren't neccessary in the latest version?

Any suggestions on how to get mod to work?


Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15032
    • View Profile
Re: Image Linking Codes section missing after install
« Reply #1 on: August 11, 2017, 07:12:45 am »
First the icons only display on threads/posts that you did not start or create..
Also check permissions to make sure each membergroup has the permissions to rate posts.


Linking codes? Those only appear in SMF Gallery
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline ted245

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Image Linking Codes section missing after install
« Reply #2 on: August 11, 2017, 08:31:52 am »
Thanks for the information about icons not appearing in threads I created. Much appreciated.

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
4 Replies
4315 Views
Last post August 31, 2008, 07:42:54 pm
by SMFHacks
1 Replies
4479 Views
Last post December 13, 2008, 02:48:37 pm
by djstew
9 Replies
5004 Views
Last post July 20, 2009, 12:33:07 pm
by SMFHacks
1 Replies
1762 Views
Last post June 02, 2011, 04:24:38 pm
by SMFHacks
7 Replies
1224 Views
Last post August 28, 2017, 06:09:57 pm
by owrstrich

+- Recent Topics

Error message with latest SMF 2.1 Github build by Hatshepsut
February 28, 2020, 08:04:45 pm

Cannot install Gallery Pro on SMF 2.1 RC2 by SMFHacks
February 27, 2020, 07:30:15 am

[Mod]Avatars Display Integration by SMFHacks
February 15, 2020, 07:30:47 pm

[Mod]BBC Message Boxes 1.0 by SMFHacks
February 15, 2020, 07:26:46 pm

[Mod]Stack Trace by live627 by SMFHacks
February 15, 2020, 07:21:33 pm

Stripe Integration by SMFHacks
February 08, 2020, 10:55:29 pm

SMF Store 4.0 Released by SMFHacks
January 26, 2020, 12:11:56 pm

Order of photos by D4611001
January 21, 2020, 12:06:36 pm

Cannot install by SMFHacks
January 18, 2020, 09:40:56 pm

Call to undefined function mysql_query() by SMFHacks
January 18, 2020, 02:06:47 pm

Powered by EzPortal