Facebook  Twitter 

SMFHacks.com

+- +-

SMFHacks.com

+- User Information

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Forum Stats

Members
Total Members: 12388
Latest: Rands
New This Month: 5
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 40311
Total Topics: 7100
Most Online Today: 97
Most Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 07:02:45 pm)
Users Online
Members: 2
Guests: 53
Total: 55

Author Topic: Image Linking Codes section missing after install  (Read 1188 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ted245

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Image Linking Codes section missing after install
« on: August 11, 2017, 05:33:00 am »
SMF 2.0.14, Default Curve Theme

While waiting for a reply to my other support question about installing this mod in ShelfLife theme, I did install it in the default Curve theme as there were no errors showing in preflight install.

Installation was successful according to installer. Only problem is there are no icons anywhere in a post/thread.

The Ratings List shows all the icons Enabled, but they aren't displaying despite the Installer indicating no errors and a successful installation in the Default

Checking Settings for Awesome Post Ratings I discovered the Settings page didn't have the three Image Linking Codes section as shown in one of the images about the mod here... http://www.smfhacks.com/index.php?action=gallery;sa=view;id=78

Maybe these Linking Codes aren't neccessary in the latest version?

Any suggestions on how to get mod to work?


Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15148
    • View Profile
Re: Image Linking Codes section missing after install
« Reply #1 on: August 11, 2017, 07:12:45 am »
First the icons only display on threads/posts that you did not start or create..
Also check permissions to make sure each membergroup has the permissions to rate posts.


Linking codes? Those only appear in SMF Gallery
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline ted245

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Image Linking Codes section missing after install
« Reply #2 on: August 11, 2017, 08:31:52 am »
Thanks for the information about icons not appearing in threads I created. Much appreciated.

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
4 Replies
4379 Views
Last post August 31, 2008, 07:42:54 pm
by SMFHacks
1 Replies
4584 Views
Last post December 13, 2008, 02:48:37 pm
by djstew
9 Replies
5130 Views
Last post July 20, 2009, 12:33:07 pm
by SMFHacks
1 Replies
1834 Views
Last post June 02, 2011, 04:24:38 pm
by SMFHacks
7 Replies
1406 Views
Last post August 28, 2017, 06:09:57 pm
by owrstrich

+- Recent Topics

Quality of images after import by SMFHacks
September 05, 2020, 10:21:44 am

How do I download gallery images? by CWVRV
August 30, 2020, 11:50:07 pm

Deleting Empty Galleries by SMFHacks
August 30, 2020, 11:43:32 am

PHP error by davejo
August 25, 2020, 07:35:13 am

Permissions to list ads and buy items by CWVRV
August 21, 2020, 05:19:45 pm

Doubt with download permissions. by Rock Lee
August 20, 2020, 08:23:24 pm

Attachment images Upsidedown or Sideways by SMFHacks
August 18, 2020, 05:41:07 pm

[Mod]Avatars Display Integration by Hatshepsut
August 17, 2020, 11:39:54 pm

Simple Portal Block - Classifieds by SMFHacks
August 16, 2020, 09:56:48 am

SMF Links by SMFHacks
August 16, 2020, 08:03:42 am

Powered by EzPortal