Facebook  Twitter 

SMFHacks.com

+- +-

SMFHacks.com

+- User Information

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Forum Stats

Members
Total Members: 12013
Latest: medinag0
New This Month: 10
New This Week: 4
New Today: 0
Stats
Total Posts: 38252
Total Topics: 6737
Most Online Today: 78
Most Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 07:02:45 pm)
Users Online
Members: 0
Guests: 74
Total: 74

Author Topic: placing ads in an include  (Read 209 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline drewactual

  • Ad Seller Pro Customer
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 24
    • View Profile
placing ads in an include
« on: October 02, 2017, 05:23:00 pm »
lacking the inherit intelligence to search, I thought to ask in an original thread. 

I own a pro copy of ad seller, copyright removed.  I also run a heavily trafficked site with a substantially customized theme. 

down the right side i run ad's, and to my own store.  I use a free standing php file and use and 'include' to render it, called from index.template...

my question is fairly simple-

can i post script in the include file to manage the ads?  if so, will the call to SSI in the index.template negate the requirement to call it again?

explained differently- i want to use the ad seller pro script outside of the index.template file, and on a file that uses php include within the index.template to call it... will it work?

I'm heavily trafficked and i have neither a non-production site to work with, nor the luxury of breaking the site this time of year even for a few moments. 

thanks in advance! 

for a better idea, the site is cfb51.com 

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14182
    • View Profile
Re: placing ads in an include
« Reply #1 on: October 02, 2017, 05:36:47 pm »
Depending on your version of AdSeller Pro you may also have an iframe intergration option.

Under Admin -> AdSeller Pro -> Locations
Click on the "get code" link

On that page will first have the PHP code which you can use if you include SSI.php in your php script.
Or you can just copy the iframe html code and user it on any site.
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others! Also contests/promotions for verified sites.

Offline drewactual

  • Ad Seller Pro Customer
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 24
    • View Profile
Re: placing ads in an include
« Reply #2 on: October 02, 2017, 05:41:01 pm »
disregard...

i realized the only thing i would break is the ad code and not the page, so i did it...

it works just fine.

thanks all the same!

Offline drewactual

  • Ad Seller Pro Customer
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 24
    • View Profile
Re: placing ads in an include
« Reply #3 on: October 02, 2017, 05:43:49 pm »
you posted while i was typing...

used a free standing php file where i hard coded the ads for the right side...
created a custom ad and pasted the code in that had coded and included php file at the bottom of it
added an ad, and approved it- boom...

now i can allow access for people to manage that area and not have to ftp or cpanel to change it myself... furthermore, i can use a random script to rotate the ads. 

me digs... many thanks!!

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14182
    • View Profile
Re: placing ads in an include
« Reply #4 on: October 02, 2017, 06:42:46 pm »
Glad you have found a solution that works well!
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others! Also contests/promotions for verified sites.

Offline drewactual

  • Ad Seller Pro Customer
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 24
    • View Profile
Re: placing ads in an include
« Reply #5 on: October 03, 2017, 10:17:31 am »
using the custom ads stacked atop each other in the 'include' file works so long as i call it from inside SMF... I have SMF as a backbone of the site and two instances of WP operating on the site as well.  calling the file into wordpress breaks the SSL (removes the lock) due to a pixel sized image put into the script by AdSellerPro...

how do i fix this?

otherwise, this is a tremendously advantageous means to manage ad space. 

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14182
    • View Profile
Re: placing ads in an include
« Reply #6 on: October 03, 2017, 10:24:50 am »
You would have to make sure your SMF forum is on SSL then that will work on the wordpress.
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others! Also contests/promotions for verified sites.

Offline drewactual

  • Ad Seller Pro Customer
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 24
    • View Profile
Re: placing ads in an include
« Reply #7 on: October 03, 2017, 10:28:34 am »
it is- but i cheated for simplicity's sake (and because being linked from sites i have no control over) to use the permanent redirect in htaccess...

i'll study up on how to change the URL of the forum in settings w/o scattering it.  that ONE line is the only thing not HTTPS throughout the entire site.

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14182
    • View Profile
Re: placing ads in an include
« Reply #8 on: October 03, 2017, 12:17:14 pm »
Check under Admin -> Ad Seller Pro settings and make sure all adseller pro urls start with https:// as well.
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others! Also contests/promotions for verified sites.

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
0 Replies
2132 Views
Last post July 06, 2007, 10:01:02 am
by Osmonicar
2 Replies
1728 Views
Last post May 06, 2012, 12:30:36 pm
by ApplianceJunk
22 Replies
5406 Views
Last post January 31, 2013, 12:19:24 pm
by amwebby
7 Replies
3206 Views
Last post October 12, 2014, 05:09:29 am
by DenDen60
2 Replies
1102 Views
Last post February 13, 2017, 02:04:07 pm
by DenDen60

+- Recent Topics

New Themes! by PrestonR
October 15, 2017, 02:55:14 am

[Theme] Startaza by karma
October 06, 2017, 02:05:22 am

sql syntax error populating the error log at the rapid rate by drewactual
October 03, 2017, 08:49:37 pm

placing ads in an include by SMFHacks
October 03, 2017, 12:17:14 pm

Purchase Notification Email to Store Admins by scso1502
October 02, 2017, 03:00:50 pm

https padlock not showing if you choose to share via twitter by SMFHacks
September 29, 2017, 11:09:59 am

403 error by SMFHacks
September 23, 2017, 12:21:30 am

Can't save ad code and errors in log. by SMFHacks
September 15, 2017, 12:40:15 pm

After migrating from http to https I started getting these errors by ApplianceJunk
September 14, 2017, 10:58:38 pm

SMF Gallery and https green padlock? by ApplianceJunk
September 14, 2017, 10:02:46 pm

Powered by EzPortal