+- +-

SMFHacks.com

+- User Information

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Forum Stats

Members
Total Members: 12371
Latest: wkingyork
New This Month: 2
New This Week: 2
New Today: 1
Stats
Total Posts: 40210
Total Topics: 7081
Most Online Today: 53
Most Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 07:02:45 pm)
Users Online
Members: 0
Guests: 21
Total: 21

Forum > Site Discussion

message editor pro

(1/4) > >>

dan42101:
Hi Hackers,
I don't find a support category for editor pro, so I am posting here.  I currently have SCEditor4Smf installed, and find it is no longer on the SMF mod site.

I wonder if the recent big changes in SMF have something to do with this (responsive curve for instance).

Anyway I have just noticed that certain areas in admin give the WSOD.  I have no idea how long this have been going on because the areas I go to often work still (members, SP blocks, package manager, etc).

I have upped my php memory which shows in php.info, but see a curious error in the log.


  Reverse chronological order of list Today at 03:20:10 PM
Apply Filter: Only show the error messages of this session 1d7ed65b6279667b324817a70f6a5198
Apply Filter: Only show the errors of this type Type of error: General
Apply Filter: Only show the error messages of this URL
https://www.eaglersnest.com/forum/index.php?action=admin;area=logs;f967933e=1d7ed65b6279667b324817a70f6a5198
Apply Filter: Only show the errors with the same message
8192: Non-static method SCEditor::sceditor_admin_areas() should not be called statically
Apply Filter: Only show the errors from this file
File: /home/XXXXXX/public_html/forum/Sources/Subs.php
Line: 4423
Any idea if Message editor Pro will fix this problem..?

TIA


The preview function is wonky here.  I hope it is the theme here and not MEP...

I use the latest FF browser.

SMFHacks:
It uses different coding than SCEditor4SMF I use the same version that SMF 2.1 uses
You can also see a demo on the default theme at https://www.smfhacks.com/demos/


If you get a white screen I would check either your Apache error logs or setup php error logging  to  a file in your php.ini that should give better clues.

dan42101:
I registered, activated, received my award.  Cannot start a new topic or reply, so cannot demo the editor... :-\

SMFHacks:
Made a test board at https://www.smfhacks.com/demos/index.php?board=2.0 You can also test with pm's

dan42101:
Thanks!  I tried it.  Also got your editor installed instead of the derelict one I had.  I am not seeing the errors in the log anymore but still getting the white screens in certain admin areas.

I increased memory in cpanel, but recently changed from php5 to 7 so probably have a conflict in the ini files if not completely the wrong files.

Thanks again...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

+- Recent Topics

Download System Lite by Rock Lee
June 03, 2020, 07:34:24 pm

Font question by SMFHacks
May 27, 2020, 08:15:26 am

Error message with latest SMF 2.1 Github build by Hatshepsut
May 25, 2020, 01:43:26 am

smfblog not working on 2.0.17 by tech9
May 20, 2020, 01:44:34 pm

Copyright removal by stbc
May 18, 2020, 01:27:57 am

Mod Verified User i can't square the image by Rock Lee
May 07, 2020, 07:56:10 pm

SMF4Mobile 2.0 released for SMF 2.0.x by SMFHacks
May 06, 2020, 12:13:14 pm

SMF Social Login Pro - Discontinued? by Nicole
May 02, 2020, 05:47:04 pm

Likes by SMFHacks
April 30, 2020, 09:50:35 pm

Upgrade Issue - by SMFHacks
April 28, 2020, 12:40:13 pm

Powered by EzPortal
Go to full version