Facebook  Twitter 

SMFHacks.com

+- +-

SMFHacks.com

+- User Information

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Forum Stats

Members
Total Members: 12373
Latest: AmiciKart®
New This Month: 9
New This Week: 1
New Today: 1
Stats
Total Posts: 39810
Total Topics: 7016
Most Online Today: 31
Most Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 07:02:45 pm)
Users Online
Members: 0
Guests: 24
Total: 24

Author Topic: About Watermark Options  (Read 1864 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ajac63

  • SMF Classifieds Customer
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 51
    • View Profile
    • "blag-it" Forum
Re: About Watermark Options
« Reply #15 on: May 30, 2019, 04:18:45 pm »
I see... No disrespect, but did you actually read what I said? 
Quote:
OK, I checked the one and only image that I initially added to the example listing but the watermark wasn't showing, even though the bottom-right of the image isn't all white.
Anyway, I then changed the hex value for a bolder colour, saved the settings and then added another image to the listing.  The watermark shows clearly on the new image, but still not showing on the first one.
What happens then if just one image is added to a listing?
Unquote.

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14919
    • View Profile
Re: About Watermark Options
« Reply #16 on: May 30, 2019, 04:23:58 pm »
Yes, i did.

The watermark is added to every image that is uploaded to the system. If is before the watermark was enabled then it won't have a watermark.
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline ajac63

  • SMF Classifieds Customer
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 51
    • View Profile
    • "blag-it" Forum
Re: About Watermark Options
« Reply #17 on: May 30, 2019, 05:25:39 pm »
I meant that I checked the one and only image that I added to the example listing after enabling the watermark text.  The watermark wasn't showing, but it was showing on a second image that I uploaded or added.  This is simply how it was, OK.
Anyway, I've just deleted the original image and then simply re-uploaded it and the watermark is now showing, so now everything's fine.

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
9 Replies
9316 Views
Last post December 18, 2008, 09:55:07 pm
by SMFHacks
Watermark

Started by Rafferty « 1 2 » Support

15 Replies
10739 Views
Last post March 05, 2008, 10:17:31 pm
by SMFHacks
4 Replies
7008 Views
Last post January 09, 2009, 05:40:23 pm
by pioneer
2 Replies
3436 Views
Last post October 02, 2008, 10:11:11 am
by Sweetwater
0 Replies
2347 Views
Last post October 13, 2008, 08:49:00 am
by darkorical

+- Recent Topics

How to AVOID SEO Hit when Implementing PrettyURLs by SMFHacks
September 12, 2019, 08:50:42 pm

theme by SMFHacks
September 12, 2019, 07:10:51 am

Picture Edit by SMFHacks
August 27, 2019, 11:52:06 am

Getting an error while installing SMF Gallery Pro by SMFHacks
August 18, 2019, 06:54:37 pm

Hashtag Mod Install Error by SMFHacks
August 15, 2019, 08:17:45 am

Rotating Image URLs by SMFHacks
August 05, 2019, 04:26:57 pm

[Mod]Block Proxy VPN On Registration by SMFHacks
August 01, 2019, 10:42:37 pm

[Mod]Nofollow Signature Links by SMFHacks
July 30, 2019, 11:52:28 am

Thinking of getting Ad Seller Pro as well by ajac63
July 28, 2019, 04:46:34 am

Just some questions about Ad Management mod by ajac63
July 26, 2019, 12:12:26 pm

Powered by EzPortal