Facebook  Twitter 

SMFHacks.com

+- +-

SMFHacks.com

+- User Information

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Forum Stats

Members
Total Members: 12424
Latest: serbenfiquista
New This Month: 5
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 40043
Total Topics: 7047
Most Online Today: 60
Most Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 07:02:45 pm)
Users Online
Members: 0
Guests: 49
Total: 49

Author Topic: About Watermark Options  (Read 2235 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ajac63

  • SMF Classifieds Customer
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 66
    • View Profile
    • "blag-it" Forum
Re: About Watermark Options
« Reply #15 on: May 30, 2019, 04:18:45 pm »
I see... No disrespect, but did you actually read what I said? 
Quote:
OK, I checked the one and only image that I initially added to the example listing but the watermark wasn't showing, even though the bottom-right of the image isn't all white.
Anyway, I then changed the hex value for a bolder colour, saved the settings and then added another image to the listing.  The watermark shows clearly on the new image, but still not showing on the first one.
What happens then if just one image is added to a listing?
Unquote.

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15025
    • View Profile
Re: About Watermark Options
« Reply #16 on: May 30, 2019, 04:23:58 pm »
Yes, i did.

The watermark is added to every image that is uploaded to the system. If is before the watermark was enabled then it won't have a watermark.
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline ajac63

  • SMF Classifieds Customer
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 66
    • View Profile
    • "blag-it" Forum
Re: About Watermark Options
« Reply #17 on: May 30, 2019, 05:25:39 pm »
I meant that I checked the one and only image that I added to the example listing after enabling the watermark text.  The watermark wasn't showing, but it was showing on a second image that I uploaded or added.  This is simply how it was, OK.
Anyway, I've just deleted the original image and then simply re-uploaded it and the watermark is now showing, so now everything's fine.

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
9 Replies
9395 Views
Last post December 18, 2008, 09:55:07 pm
by SMFHacks
Watermark

Started by Rafferty « 1 2 » Support

15 Replies
10852 Views
Last post March 05, 2008, 10:17:31 pm
by SMFHacks
4 Replies
7039 Views
Last post January 09, 2009, 05:40:23 pm
by pioneer
2 Replies
3463 Views
Last post October 02, 2008, 10:11:11 am
by Sweetwater
0 Replies
2367 Views
Last post October 13, 2008, 08:49:00 am
by darkorical

+- Recent Topics

SMF Store 4.0 Released by SMFHacks
January 26, 2020, 12:11:56 pm

Order of photos by D4611001
January 21, 2020, 12:06:36 pm

Cannot install by SMFHacks
January 18, 2020, 09:40:56 pm

Call to undefined function mysql_query() by SMFHacks
January 18, 2020, 02:06:47 pm

English British Translation file by HAL9000
January 17, 2020, 05:44:28 pm

Characters dispayed as boxes by SMFHacks
January 16, 2020, 07:21:51 am

Multiple adds where one used to be? by SMFHacks
January 07, 2020, 08:20:38 am

Ribbon Theme Logo Position by slizzie1986
January 06, 2020, 08:52:31 pm

System enhancement? by SMFHacks
January 03, 2020, 09:22:45 am

Pretty Url Pro Is it compatible with 7.2? by Rock Lee
January 01, 2020, 08:53:50 pm

Powered by EzPortal