Facebook  Twitter 

SMFHacks.com

+- +-

SMFHacks.com

+- User Information

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Forum Stats

Members
Total Members: 12344
Latest: Wisteria technologies
New This Month: 8
New This Week: 4
New Today: 1
Stats
Total Posts: 39779
Total Topics: 7005
Most Online Today: 90
Most Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 07:02:45 pm)
Users Online
Members: 0
Guests: 38
Total: 38

Author Topic: About Watermark Options  (Read 434 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ajac63

  • SMF Classifieds Customer
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 46
    • View Profile
    • "blag-it" Forum
Re: About Watermark Options
« Reply #15 on: May 30, 2019, 04:18:45 pm »
I see... No disrespect, but did you actually read what I said? 
Quote:
OK, I checked the one and only image that I initially added to the example listing but the watermark wasn't showing, even though the bottom-right of the image isn't all white.
Anyway, I then changed the hex value for a bolder colour, saved the settings and then added another image to the listing.  The watermark shows clearly on the new image, but still not showing on the first one.
What happens then if just one image is added to a listing?
Unquote.
Admin for "blag-it" Forum

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14903
    • View Profile
Re: About Watermark Options
« Reply #16 on: May 30, 2019, 04:23:58 pm »
Yes, i did.

The watermark is added to every image that is uploaded to the system. If is before the watermark was enabled then it won't have a watermark.
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline ajac63

  • SMF Classifieds Customer
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 46
    • View Profile
    • "blag-it" Forum
Re: About Watermark Options
« Reply #17 on: May 30, 2019, 05:25:39 pm »
I meant that I checked the one and only image that I added to the example listing after enabling the watermark text.  The watermark wasn't showing, but it was showing on a second image that I uploaded or added.  This is simply how it was, OK.
Anyway, I've just deleted the original image and then simply re-uploaded it and the watermark is now showing, so now everything's fine.
Admin for "blag-it" Forum

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
9 Replies
9152 Views
Last post December 18, 2008, 09:55:07 pm
by SMFHacks
Watermark

Started by Rafferty « 1 2 » Support

15 Replies
10513 Views
Last post March 05, 2008, 10:17:31 pm
by SMFHacks
4 Replies
6917 Views
Last post January 09, 2009, 05:40:23 pm
by pioneer
2 Replies
3361 Views
Last post October 02, 2008, 10:11:11 am
by Sweetwater
0 Replies
2296 Views
Last post October 13, 2008, 08:49:00 am
by darkorical

+- Recent Topics

Update by SMFHacks
Today at 10:58:25 am

About Comments Approval by ajac63
June 12, 2019, 07:48:52 pm

Pretty Urls extras by SMFHacks
June 06, 2019, 12:14:53 pm

About using chmod to secure files by ajac63
June 05, 2019, 04:02:28 am

Bulk upload image problem by SMFHacks
June 01, 2019, 07:24:00 pm

About Watermark Options by ajac63
May 30, 2019, 05:25:39 pm

Why PayPal only by ajac63
May 30, 2019, 04:20:47 pm

Seller ToU not showing by ajac63
May 29, 2019, 01:59:24 am

Not happy by ajac63
May 28, 2019, 06:37:58 pm

About Number of Images for Basic Ad by ajac63
May 26, 2019, 10:33:46 pm

Powered by EzPortal