Facebook  Twitter 

SMFHacks.com

+- +-

SMFHacks.com

+- User Information

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Forum Stats

Members
Total Members: 12414
Latest: danilubrin
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 39957
Total Topics: 7034
Most Online Today: 102
Most Online Ever: 2482
(April 09, 2011, 07:02:45 pm)
Users Online
Members: 0
Guests: 22
Total: 22

Author Topic: About Watermark Options  (Read 2142 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ajac63

  • SMF Classifieds Customer
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 66
    • View Profile
    • "blag-it" Forum
Re: About Watermark Options
« Reply #15 on: May 30, 2019, 04:18:45 pm »
I see... No disrespect, but did you actually read what I said? 
Quote:
OK, I checked the one and only image that I initially added to the example listing but the watermark wasn't showing, even though the bottom-right of the image isn't all white.
Anyway, I then changed the hex value for a bolder colour, saved the settings and then added another image to the listing.  The watermark shows clearly on the new image, but still not showing on the first one.
What happens then if just one image is added to a listing?
Unquote.

Offline SMFHacks

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14983
    • View Profile
Re: About Watermark Options
« Reply #16 on: May 30, 2019, 04:23:58 pm »
Yes, i did.

The watermark is added to every image that is uploaded to the system. If is before the watermark was enabled then it won't have a watermark.
Get your Forum Ranked! at https://www.forumrankings.net - find out how your forum compares with others!

Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline ajac63

  • SMF Classifieds Customer
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 66
    • View Profile
    • "blag-it" Forum
Re: About Watermark Options
« Reply #17 on: May 30, 2019, 05:25:39 pm »
I meant that I checked the one and only image that I added to the example listing after enabling the watermark text.  The watermark wasn't showing, but it was showing on a second image that I uploaded or added.  This is simply how it was, OK.
Anyway, I've just deleted the original image and then simply re-uploaded it and the watermark is now showing, so now everything's fine.

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
9 Replies
9366 Views
Last post December 18, 2008, 09:55:07 pm
by SMFHacks
Watermark

Started by Rafferty « 1 2 » Support

15 Replies
10794 Views
Last post March 05, 2008, 10:17:31 pm
by SMFHacks
4 Replies
7030 Views
Last post January 09, 2009, 05:40:23 pm
by pioneer
2 Replies
3449 Views
Last post October 02, 2008, 10:11:11 am
by Sweetwater
0 Replies
2364 Views
Last post October 13, 2008, 08:49:00 am
by darkorical

+- Recent Topics

hashTags only used by admins, but visible to everyone? by SMFHacks
Today at 04:54:54 am

Install ad seller pro problem. by SMFHacks
December 13, 2019, 05:56:56 am

Contact Page Problem by emmebroke
December 11, 2019, 04:19:25 pm

Responsive Layout by Matthias
November 30, 2019, 03:05:57 pm

Secure connection failed Pretty Url Pro by Rock Lee
November 26, 2019, 10:44:23 am

Black Friday Sale Week 2019 by SMFHacks
November 23, 2019, 04:47:56 pm

German Translation missing in SMF 2.1R1 by SMFHacks
November 19, 2019, 02:38:42 pm

Unread items issue by SMFHacks
November 19, 2019, 10:07:32 am

Update detect mobile mode PHP5 to PHP7 by Rock Lee
November 16, 2019, 07:18:13 pm

PHP error by davejo
November 12, 2019, 12:09:47 pm

Powered by EzPortal